aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΓκατούζο: «Τι να την κάνω την πρόκριση αν δεν έχω παίκτες να παίξουμε;»!

Γκατούζο: «Τι να την κάνω την πρόκριση αν δεν έχω παίκτες να παίξουμε;»!

Ο Τζενάρο Γκατούζο αντιλαμβάνεται πως η Νάπολι είναι… νοσοκομείο τον τελευταίο καιρό, στο ματς με την Γρανάδα οριακά είχε παίκτες για να χρησιμοποιήσει και το 2-0 των Ισπανών φαίνεται ότι δεν απασχόλησε καθόλου τον Ιταλό κόουτς.

Οι «παρτενοπέι» ηττήθηκαν στο πρώτο παιχνίδι των «32» του Europa League, εν μέσω προβλημάτων ξέρουν ότι πέρα από την ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας έρχονται πολύ δύσκολες αναμετρήσεις με τις Γιουβέντους και Αταλάντα στο πρωτάθλημα και αυτή τη στιγμή ο Γκατούζο δεν σκέφτεται καν το θέμα της ευρωπαϊκής διάκρισης.

«Τι να την κάνω την πρόκριση και με ποιους να την κυνηγήσουμε αν δεν έχουμε παίκτες για να παίξουν; Προτεραιότητά μας αυτή τη στιγμή είναι να επανέλθουν υγιείς όσοι μας λείπουν. Χάσαμε και τον Πολιτάνο με πρόβλημα στα πλευρά, δεν μπορούσε να πάρει ανάσα. Πρέπει να βρούμε λύσεις.

Ωστόσο, επειδή δεν υπάρχει… μοίρα ή πεπρωμένο στο ποδόσφαιρο, λέω ότι κάναμε ηλίθια λάθη και δεχθήκαμε τα γκολ. Πληρώσαμε το τίμημα» ήταν τα λόγια του.

Η Νάπολι έχει μείνει με μόλις 12 παίκτες για τις θέσεις πλην του τερματοφύλακα, συνεπώς είναι αδύνατο οποιοδήποτε rotation…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ