aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓκατούζο: «Ήττες – καρμπόν, δεν προλαβαίνουμε να δουλέψουμε»

Γκατούζο: «Ήττες – καρμπόν, δεν προλαβαίνουμε να δουλέψουμε»

Το γεμάτο από αναμετρήσεις πρόγραμμα των ομάδων έχει δυσκολέψει τρομερά τον Γκατούζο που ναι μεν είχε παράπονα από τους παίκτες του στην Νάπολι μετά το 2-1 από την Τζένοα, όμως, ανέφερε ότι είναι θέμα έλλειψης χρόνου για δουλειά όλο αυτό που συμβαίνει…

Η Νάπολι έχει ηττηθεί στα 7 από τα τελευταία 20 ματς της Serie A τη φετινή σεζόν και έρχεται και ο επαναληπτικός ημιτελικός με την Αταλάντα για το Κύπελλο Ιταλίας μεσοβδόμαδα.

Ο Κώστας Μανωλάς αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τους Γενοβέζους, κάθε άλλο παρά ήρεμο είναι το κλίμα και ο Γκατούζο είπε:

«Δεν έχουμε πολλά να πούμε για το ματς… Έχω παίξει ποδόσφαιρο, ξέρω ότι μπορεί να γίνουν λάθη, όμως δεν έχουμε το χρόνο να δουλέψουμε να παίζουμε τη μπάλα από την άμυνα. Παίζουμε κάθε τρεις μέρες και δεν υπάρχει χρόνος, όμως το ίδιο ισχύει για όλες τις ομάδες.

Φτιάξαμε δυο γκολ… για τον αντίπαλο. Το κάνουμε πολύ τελευταία και προφανώς μας πληγώνει πολύ στην προσπάθεια που κάνουμε σε κάθε ματς. Ο τρόπος με τον οποίο χάνουμε τα ματς είναι καρμπόν. Όταν είσαι στην άμυνα και παίζεις από εκεί, πρέπει είτε να είσαι στη σωστή θέση, είτε κινδυνεύεις να εκτεθείς ανεπανόρθωτα.

Δεν προλαβαίνουμε να δουλέψουμε, να προπονηθούμε και να αναρρώσουμε όσο θα θέλαμε ανάμεσα στα ματς…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ