aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓκαρσία: «Δεν έπρεπε να το επιτρέψουμε, αλλά μπράβο στον Απόλλωνα»

Γκαρσία: «Δεν έπρεπε να το επιτρέψουμε, αλλά μπράβο στον Απόλλωνα»

Ο προπονητής της Μαρσέιγ, Ρούντι Γκαρσία, μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα (2-2) ανέφερε αρχικά για τα συναισθήματά του, τα εξής: «Αν νιώθω θυμό, δεν θα έλεγα το αντίθετο, ξεκινήσαμε το δεύτερο ημίχρονο με 2-0, είχαμε ευκαιρία και για τρίτο, έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι, έπρεπε να είμαστε πιο επιθετικοί, δεν έπρεπε να τους επιτρέψουμε να μας κάνουν ευκαιρίες και να ισοφαρίσουν».

Αν υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια μεταξύ του με τους παίκτες: «Αυτό θα μείνει μεταξύ μας στα αποδυτήρια».

Για το γεγονός ότι μπορούσε να πετύχει και τρίτο τέρμα απάντησε: «Είναι γεγονός αυτό, είχαμε την ευκαιρία δεν τα καταφέραμε, πρέπει να δούμε μπροστά τον επόμενο αγώνα στο πρωτάθλημα να κάνουμε κάποιες αλλαγές. Ο Γκουστάβο ζήτησε να βγει και αυτό μας χάλασε τα σχέδια και στο τέλος χάσαμε τη νίκη».

Για το γεγονός ότι ο Απόλλωνας αρνήθηκε να χάσει, πρόσθεσε: «Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα του Απόλλωνα που κατάφερε να πάρει τον βαθμό. Δεν τα παράτησε και ισοφάρισε, φάνηκε πάλι το αμυντικό μας πρόβλημα, πάλι δεχθήκαμε δύο τέρματα όπως στο Σαμπιονά και αυτό μας στοίχισε».

Για την συνέχεια κατέληξε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο γκρουπ, πρέπει να κερδίσουμε τον επόμενο αγώνα με την Λάτσιο. Θέλαμε να κερδίσουμε σήμερα αλλά πρέπει να κερδίζουμε οπωσδήποτε τα εκτός έδρας παιχνίδια για να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ