aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓκάρι Νέβιλ: «Όλες οι ομάδες φοβούνται την ευθύνη αν κάτι πάει στραβά»!

Γκάρι Νέβιλ: «Όλες οι ομάδες φοβούνται την ευθύνη αν κάτι πάει στραβά»!

Έξαλλος ο Γκάρι Νέβιλ που θεωρεί ότι η Κυβέρνηση και το ποδόσφαιρο προσπαθούν να υποβαθμίσουν το πρόβλημα της πανδημίας και κανείς δεν αντιδρά για να τονίσει ότι φοβάται να επιστρέψει στις προπονήσεις και τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Ο νυν τηλεσχολιαστής του SkySports και άλλοτε αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και προπονητής της Βαλένθια, ξέσπασε μετά τη νεότερη ενημέρωση της Πρέμιερ Λιγκ για την συμφωνία όλων των ομάδων να συνεχίσουν το πρωτάθλημα όταν θα είναι εφικτό, έχοντας σχεδιάσει το πλάνο με το οποίο θα ολοκληρωθεί η σεζόν σε συγκεκριμένα γήπεδα και με συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

«Θα δεχόμουν περισσότερο την άποψη πως “έχει ρίσκο αυτό που πάμε να κάνουμε, αλλά δεχόμαστε να το πάρουμε”. Όχι να κρύβονται και να τονίζουν συνεχώς ότι πρέπει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Φοβούνται την ευθύνη σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά! Ένας! Ας βγει να μιλήσει ένας! Ιδιοκτήτης, πρόεδρος, εκτελεστικός διευθυντής, επώνυμα!» είπε ο Νέβιλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ