aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓκαλίτσιος: Το ακατάλληλο τάιμινγκ και το «ναυάγιο» με τον ΑΠΟΕΛ

Γκαλίτσιος: Το ακατάλληλο τάιμινγκ και το «ναυάγιο» με τον ΑΠΟΕΛ

Στο πλαίσιο των δηλώσεών του μετά από την ανακοίνωση της απόκτησής του από την Ανόρθωση, ο Γιώργος Γκαλίτσιος επιβεβαίωσε πως είχε προτάσεις να έλθει στην Κύπρο και στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά θεώρησε κατάλληλο το τάιμινγκ γι’ αυτόν.

Παράλληλα, εμμέσως πλην σαφώς αναφέρθηκε στο «ναυάγιο» της μετεγγραφής του στον ΑΠΟΕΛ την τελευταία στιγμή, επί εποχής Γιώργου Δώνη (δεύτερη θητεία).

Διαβάστε επίσης: Η εξήγηση, το ρίσκο και το μικρότερο ποσό απ’ τις €200.000

Αναλυτικά οι δηλώσεις του σε γραπτό και λόγο και σε οπτικοακουστικό υλικό:

«Καταρχήν, καλώς σας βρήκα και από την πλευρά μου. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ανήκω στην ομάδα σας. Κατά καιρούς η αλήθεια είναι ότι είχα τη δυνατότητα και κάποιες προτάσεις να έρθω στην Κύπρο, αλλά θεώρησα απλά πως δεν ήταν το κατάλληλο τάιμινγκ. Όχι σε όλες τις περιπτώσεις βέβαια. Υπήρχαν και περιπτώσεις που χάλασε η μετεγγραφή την τελευταία στιγμή, όχι από την πλευρά μου (σ.σ. αναφέρεται στον ΑΠΟΕΛ επί Γιώργου Δώνη). Είναι γνωστές δεν θέλω να αναφερθώ. Και από την Ελλάδα είχα κάποιες προτάσεις ανά διαστήματα. Πιστεύω πως είχα τα καλύτερα μου χρόνια στο εξωτερικό. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, όπως χαρούμενος είμαι που βρίσκομαι εδώ μαζί σας».

Διαβάστε επίσης: Δέκα φορές που το στιλ του Γκαλίτσιου αψήφησε τη βαρύτητα

Για τους στόχους του ιδίου και της Ανόρθωσης πρόσθεσε: «Στόχους θέτω καθημερινά. Με την ομάδα δεν θέλω να μιλήσω εκτός γηπέδου, θέλω να μιλήσω με πράξεις στο γήπεδο. Σαφώς και ξέρω που ήρθα, σε μία τόσο ιστορική και μεγάλη ομάδα όπως η Ανόρθωση και θέλω μαζί να θέσουμε στόχους από την αρχή και να τους πετύχουμε. Είμαι άνθρωπος που μου αρέσουν οι προκλήσεις και θα κάνω τα αδύνατα-δυνατά για να πετύχουμε. Στην καινούργια χρονιά, όλοι μαζί για τίτλους και μεγάλη πορεία».

Διαβάστε επίσης: «Λόγω συγκυριών δεν πήρε μετεγγραφή στον ΑΠΟΕΛ»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ