aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓκαλίτσιος: «Όταν μπαίνεις στο γήπεδο και βλέπεις τον Φοίνικα, ανατριχιάζεις…»

Γκαλίτσιος: «Όταν μπαίνεις στο γήπεδο και βλέπεις τον Φοίνικα, ανατριχιάζεις…»

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή της Cytavision, «Ώρα για μπάλα» ήταν ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, Γιώργος Γκαλίτσιος, ο οποίος αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του επί του ΑΠΟΕΛ (1-0), τη πορεία της «Μεγάλης Κυρίας» και όχι μόνο.

Αρχικά ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντική νίκη για μας. Πολύτιμοι βαθμοί και πολύ σημαντικό για τη συνέχεια. Έχουμε ωραία διάθεση αλλά είμαστε αναγκασμένοι να το αφήσουμε πίσω. Ακολουθεί ο Ολυμπιακός για κύπελλο και μετά το ντέρμπι με την Ομόνοια. Θέσαμε ψηλούς στόχους, απλά είμαστε ακόμα στα μέσα του δρόμου. Ευελπιστώ ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση και να χαμογελάσουμε όλοι μαζί στο τέλος».

Για το ότι ήρθε στην Ανόρθωση: «Με χαρά υπέγραψα στην Ανόρθωση, ήξερα ότι αρχίζει κάτι νέο. Αυτό με έκανε να έρθω στην Κύπρο. Ένιωσα αμέσως κάτι όταν μίλησα με τον Τιμούρ Κετσπάγια. Έπαιξε ρόλο ότι τον ήξερα από πριν, με πήρε απευθείας ο ίδιος».

Για το πως περιμέναν τον ΑΠΟΕΛ: «Εστιάζουμε στο πως είμαστε εμείς και όχι πως είναι η αντίπαλη ομάδα. Αν παρουσιαστούμε εμείς καλοί ξέρουμε ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα.

Για τον Νταουσβίλι: «Είναι η φιλοσοφία του προπονητή, το περνά σε κάθε ποδοσφαιριστή και κάθε προπόνηση. Αν τα δώσεις όλα στην προπόνηση έχεις πολλές πιθανότητες να παίξεις».

Για τον Καλτσά: «Έχουμε φτιάξει ελληνική παροικία όπως είπες. Αλλά έχουμε καλή σχέση όλοι οι παίκτες. Έχουμε όλοι μια φλόγα, το βλέπεις στα μάτια μας. Ελπίζω να δικαιωθούμε. Νιώθουμε και τον κόσμο που είναι δίπλα μας, μας δίνει απίστευτη φλόγα».

Για τις φωνές του Τιμούρ σε κάποια φάση του αγώνα στο πρόσωπο σου; «Δεν σου δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα. Αφού βλέπεις ότι ένας άνθρωπος κουβαλά μια τρέλα (με τη καλή έννοια) ξέρεις πως το λέει για το καλό σου. Με την εμπειρία που έχω μπορώ, ξέρω ότι φωνάζει γιατί έχει δίκαιο».

Για τον Τιμούρ: «Είναι πολύ καλός προπονητής και άνθρωπος, είναι δίκαιος. Σε μία ομάδα που έχει 30 ποδοσφαιριστές θα ακούσεις διάφορες απόψεις. Είναι δύσκολη η δουλειά του. Χρειάζεται να διάλεξει κάθε εβδομάδα 11 από τους 30. Έχει συνδέσει το όνομα του με την ιστορία της Ανόρθωσης».

Για το αν χρειάζονται μετεγγραφές: «Αν επιλέξουν να δυναμώσουν την ομάδα θεωρώ ότι θα φέρουν τους κατάλληλους χαρακτήρες για να δέσουν μαζί μας».

Για την ατμόσφαιρα του ντέρμπι: «Το ξέραμε ότι θα ήταν sold out. Ανατριχιάζεις όταν βλέπεις τον φοίνικα απέναντι στην κερκίδα και τον κόσμο να φωνάζει».

Για τον καιρό που αντιμετώπισε την Ανόρθωση με τον Ολυμπιακό: «Όταν ήμασταν στον Ολυμπιακό θεωρούσαμε ότι θα ήταν εύκολη η πρόκριση αλλά τα βρήκαμε μπαστούνια».

Για το αν είναι το πρώτο φαβορί: «Ναι είμαστε. Προσωπικά ναι».

Για τον ΑΠΟΕΛ: «Δεν τους έχω παρακολουθήσει πολύ σαν ομάδα. Από ότι ακούω δεν εμφανίζονται όπως τους περιμένουν. Σίγουρα ο ΑΠΟΕΛ θα παλέψει ως το τέλος».

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια: «Είναι ντέρμπι όπως ο ΑΠΟΕΛ. Ευελπιστούμε να είμαστε σωστοί. Κοιτάζουμε την ομάδα μας και το πώς θα εμφανιστούμε εμείς. Δεν φοβάμαι κανένα και τους κατατάσσω στο ίδιο σκαλοπάτι. Η Ομόνοια έχει επιστρέψει…».

Το κείμενο ανανεώνεται…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ