aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓκαλίτσιος για Χριστοφή – Ανανίτζε: «Σπουδαίοι παίκτες και καλά παιδία»

Γκαλίτσιος για Χριστοφή – Ανανίτζε: «Σπουδαίοι παίκτες και καλά παιδία»

Στην κούραση των συνεχόμενων αγώνων στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα με τη Δόξα που βρήκε την Ανόρθωση νικήτρια με 3-0 ο Γιώργος Γκαλίτσιος. Ο Ελλαδίτης που άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη με γκολ στο 45’ επεσήμανε ότι κρατάνε τους τρεις βαθμούς και βλέπουν το ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη Τετάρτη. Ερωτηθείς για τα νέα αποκτήματα (Ανανίτζε και Χριστοφή) ο δεξιοπόδαρος ακραίος αμυντικός αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την ποιότητα και τον χαρακτήρα τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είναι πολύ σημαντική νίκη και οι τρεις βαθμοί για τη συνέχεια. Ξέρουμε ότι έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια και δεν είναι τόσο εύκολο, ωστόσο δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε την κούραση. Πρέπει να μπαίνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ξέρουμε ότι δεν ξεκινήσαμε καλά. Μπήκαμε μουδιασμένα, αλλά ευτυχώς πετύχαμε το γκολ σε μια πολύ καθοριστική στιγμή. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πολύ πιο διαφορετικοί και καθαρίσαμε το παιχνίδι σχετικά πιο εύκολα».

Αν επηρέασε την εμφάνιση το πρόγραμμα με τους συνεχόμενους αγώνες: «Ίσως, όμως δεν είναι δικαιολογία αυτό. Δεν μπήκαμε τόσο συγκεντρωμένα όπως τα προηγούμενα παιχνίδι. Πρέπει να το ξεχάσουμε αναγκαστικά το παιχνίδι και να κρατήσουμε μόνο τους τρεις βαθμούς. Τώρα βλέπουμε το παιχνίδι που έρχεται με τον ΑΠΟΕΛ».

Για τη βοήθεια από τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα: «Ναι, μας βοήθησαν πάρα πολύ. Είναι και οι δυο σπουδαίοι παίκτες και καλά παιδιά. Τους δεχθήκαμε με τον καλύτερο τρόπο. Ελπίζουμε να μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ