aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓκακπέ: «Ωραία πλευρά της ζωής μου το πώς ήρθα, o Μπεσάτ μου είπε ότι…»

Γκακπέ: «Ωραία πλευρά της ζωής μου το πώς ήρθα, o Μπεσάτ μου είπε ότι…»

Ο Σερζ Γκακπέ παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της πρώην ομάδα του, της γαλλικής Νάντης, στην οποία έπαιξε με μεγάλη επιτυχία από το 2011 έως το 2015. Ο Τονγκολέζος επιθετικός αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην Κύπρο με τον κορωνοϊό και τα περιοριστικά μέτρα.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε επίσης για τον παίκτη που με τα λεγόμενά του «έψησε» τον Γκακπέ να αποδεχθεί την πρόταση του Απόλλωνα και να έρθει στην Κύπρο, μίλησε για το μέλλον του, ενώ αναφέρθηκε και στο πως περνά στο νησί μας.

«Εδώ η κυβέρνηση αντέδρασε γρήγορα και έκλεισε τα σύνορα. Γύρω στους 800 ανθρώπους έχουν μολυνθεί από τον ιό και υπάρχουν περίπου 15 θάνατοι. Όλα είναι καλά. Υπάρχει αυτοσυγκράτηση και οι άνθρωποι ανταποκρίνονται. Δεν υπάρχει έλλειψη προϊόντων. Φυσικά, πρέπει να διατηρούμε αποστάσεις», λέει για τα περιοριστικά μέτρα και συνεχίζει:

«Για να βγαίνουμε έξω το κράτος έχει δημιουργήσει ένα σύστημα μέσω μηνυμάτων όπου πρέπει να στείλετε το δελτίο ταυτότητας και τον λόγο που θέλετε για να βγείτε έξω. Στη συνέχεια, λαμβάνουμε μια απάντηση, θετική ή αρνητική. Γύρω από το σπίτι μου, μερικοί άνθρωποι κάνουν τζόκινγκ ή το περπάτημα τους, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ πιο ήσυχα τα πράγματα από ότι ήταν».

Για το πρωτάθλημα και τον Απόλλωνα, συνέχισε, κάνοντας αναφορά και στον Μπεσάτ: «Το πρωτάθλημα διακόπηκε, ενώ είχαμε αρχίσει τα πλέι οφ. Η ομάδα κατέλαβε την 4η θέση, 7 βαθμούς πίσω από τον πρώτο. Στόχος είναι η ομάδα να κερδίσει τον τίτλο και συνεπώς να συμμετέχει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ήμασταν ακόμη και εντός Κυπέλλου. Προσωπικά ενσωματώθηκα σχετικά νωρίς επειδή με βοήθησε ο Βανσάν Μπεσάτ, ο οποίος επίσης παίζει στο κυπριακό πρωτάθλημα από το καλοκαίρι του 2018 και στον Απόλλωνα από το περασμένο καλοκαίρι».

Γι’ αυτόν που τον «έψησε» να αποδεχθεί την πρόταση του Απόλλωνα και έρθει στην Κύπρο, αποκάλυψε: «Είναι η ωραία πλευρά αυτής της εμπειρίας. Όλα έγιναν αρκετά γρήγορα. Ο Απόλλωνας έψαχνε έναν παίκτη στην επίθεση. Μιλούσα με τον Μπεσάτ τότε. Η ομάδα βρισκόταν στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ τότε, οπότε δεν υπήρχε χρόνος για χάσιμο και μου είπε μόνο καλά πράγματα για τον σύλλογο, το πρωτάθλημα και τη ζωή εδώ. Οι συνθήκες είναι πολύ ευχάριστες και για μένα και την οικογένειά μου ήταν σημαντικό».

Και υπογράμμισε αναφερόμενος στο μέλλον του: «Το συμβόλαιό μου είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Μετά από αυτό, σίγουρα θα δω την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι. Θα μου άρεσε όταν ολοκληρωθεί η καριέρα μου, να μεταδώσω τις γνώσεις μου στους νέους σε μία ακαδημία».

Εδώ η συνέντευξη του Γκακπέ στην επίσημη ιστοσελίδα της Ναντ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ