aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓιουβέντους: Στη... γωνία για Μχιταριάν

Γιουβέντους: Στη… γωνία για Μχιταριάν

Στο στόχαστρο της Γιουβέντους ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου βρίσκεται ο Χένριχ Μχιταριάν. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Corriere dello Sport», το συμβόλαιο του Αρμένιου μεσοεπιθετικού με τη Ρόμα ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και παρότι υπάρχει οψιόν επέκτασης, δεν θεωρείται δεδομένο πως θα συνεχίσει στους «τζαλορόσι».

Το δημοσίευμα αναφέρει πως το επόμενο διάστημα, ο εκπρόσωπος του 32χρονου ποδοσφαιριστή, Μίνο Ραϊόλα θα έχει συνάντηση με τους διοικούντες τη Ρόμα, οι οποίοι αναμένεται να προσφέρουν αντίστοιχο συμβόλαιο με το τωρινό στον πελάτη του. Δηλαδή, 3.000.000 ευρώ ετησίως, δίχως να υπολογίζονται τα μπόνους.

Ωστόσο, σε μία τέτοια περίπτωση, δύσκολα οι δύο πλευρές θα προχωρήσουν σε συμφωνία. Γι’ αυτό το λόγο, οι άνθρωποι της Γιούβε περιμένουν στη… γωνία και θα κινηθούν ανάλογα, εκμεταλλευόμενοι και τις πολύ καλές σχέσεις με τον Ιταλό ατζέντη. Την εφετινή σεζόν, ο Μχιταριάν έχει πετύχει εννιά γκολ και έχει μοιράσει οχτώ ασίστ σε 20 αγώνες, αποτελώντας έναν εκ των πρωταγωνιστών της Ρόμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ