aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓιουβέντους: Πουλάει Κριστιάνο σε τιμή... ευκαιρίας!

Γιουβέντους: Πουλάει Κριστιάνο σε τιμή… ευκαιρίας!

Μια είδηση που αν ισχύει θα προκαλέσει… αναταραχή στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, έρχεται από την Ιταλία και συγκεκριμένα από την «Corriere dello Sport». Σύμφωνα με όσα αναπαράγει το γνωστό Μέσο, η Γιουβέντους διαθέτει για κάθε ενδιαφερόμενο τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε… τιμή ευκαιρίας!

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα υποστηρίζει πως η Μεγάλη Κυρία πουλάει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ με το ποσό των 29 εκατ. ευρώ! Ένα υπερβολικά μικρό ποσό σχετικά με την αξία του αλλά και με αυτό που είχε ξοδέψει το καλοκαίρι του 2018 η Γιουβέντους για να τον αποκτήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης, βγάζοντας από τα ταμεία της 100 εκατ. ευρώ!

Ο λόγος που η Γιουβέντους ορίζει μια τόσο μικρή τιμή στον Κριστιάνο είναι για να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, αφού δεν είναι λίγες που μπορούν να το διαθέσουν, και να μπορέσει να απεμπλακεί από το υπερβολικά βαρύ συμβόλαιο που έχει. Ο Ρονάλντο λαμβάνει το ποσό των 32 εκατ. ευρώ ετησίως, με την Γιουβέντους να επιβαρύνεται συνολικά με τα διπλάσια χρήματα (σσ. 64 εκατ. ευρώ) λόγω της φορολογίας στην Ιταλία!

Όλα αυτά, ίσως και να δικαιολογούν την φημολογία των τελευταίων ημερών για ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για να αποκτήσει ξανά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, παρότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ