aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Γιουβέντους και Αλέγκρι έχουν ήδη συμφωνήσει ενόψει της νέας σεζόν»

«Γιουβέντους και Αλέγκρι έχουν ήδη συμφωνήσει ενόψει της νέας σεζόν»

Γιουβέντους και Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι, φαίνεται πως έχουν δώσει ήδη τα χέρια ενόψει της νέας σεζόν, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία.

O αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους, Φάμπιο Παρατίτσι, ξεκαθάρισε ότι ο Αντρέα Πίρλο θα μείνει και την επόμενη σεζόν, μόνον εφόσον οι «μπιανκονέρι» εξασφαλίσουν την έξοδο στο Champions League.

Πάντως στην Ιταλία τονίζουν ότι ο Ιταλός τεχνικός δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της Γιουβέντους, καθώς τη θέση του θα διαδεχθεί ο Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο Αλέγκρι, ο οποίος για πέντε χρόνια ήταν στην τεχνική ηγεσία της «Γηραιάς Κυρίας», σύμφωνα με την «Repubblica», φαίνεται πως έχει δώσει ήδη τα χέρια με τους ιθύνοντες του συλλόγου ενόψει της νέας σεζόν.

Μαζί του η Γιουβέντους έχει πανηγυρίσει πέντε πρωταθλήματα και τέσσερα Κύπελλα στο διάστημα 2014-2019, ενώ έφτασε και δύο φορές στον τελικό του Champions League, χωρίς πάντως να καταφέρει να φτάσει στο πολυπόθητο τρόπαιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ