aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓιουβέντους: Απέσυρε την τελευταία προσφορά ανανέωσης στον Ντιμπάλα!

Γιουβέντους: Απέσυρε την τελευταία προσφορά ανανέωσης στον Ντιμπάλα!

Ο Πάουλο Ντιμπάλα πλησιάζει πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου από την Γιουβέντους, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας «Calcio Mercato».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα τουλάχιστον με το ρεπορτάζ, οι «μπιανκονέρι» φέρονται να έχουν αποσύρει την τελευταία πρόταση για επέκταση της συνεργασίας τους με τον Αργεντινό επιθετικό! Πρόταση η οποία θα καθιστούσε τον Ντιμπάλα έναν απο τους 20 καλύτερα αμειβόμενους ποδοσφαιριστές σε ολόκληρο την Ευρώπη, σημειωτέον…

Ωστόσο, ο Ντιμπάλα αναζητούσε περισσότερα από τα 10 εκατομμύρια ευρώ ετησίως που του πρόσφερε η Γιουβέντους, δεν την αποδέχτηκε και τώρα τα δεδομένα άλλαξαν. Καθώς η «γηραιά κυρία» έχει διαμηνύσει στον ατζέντη του 27χρονου άσου ότι, αν επιθυμεί να παραμεινει στο Τορίνο, θα πρέπει να υπογράψει συμβόλαιο ίδιο με εκείνο του 2017. Ήτοι, με λιγότερα χρήματα!

Πράγμα που πολύ δύσκολα θα αποδεχτεί ο Ντιμπάλα, ενώ η Γιουβέντυς καλείται να τον πουλήσει φέτος το καλοκαίρι, αφού το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2022.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ