aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓιουνάιτεντ: Στο Λονδίνο ο ατζέντης του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς για να κλείσει τη μετεγγραφή

Γιουνάιτεντ: Στο Λονδίνο ο ατζέντης του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς για να κλείσει τη μετεγγραφή

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει η μεταγραφή του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο ατζέντης του Σέρβου μέσου βρίσκεται στο Λονδίνο για τις τελικές συζητήσεις με τους διοικούντες τους “Κόκκινους Διαβόλους” όσον αφορά στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του πελάτη του, αλλά και θα χρήματα που θα λάβει για κάθε χρόνο συνεργασίας.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι ιθύνοντες της Γιουνάιτεντ τα έχουν βρει με τους αντίστοιχους της Λάτσιο σε ένα ποσό κοντά στα 75.000.000 ευρώ, ενώ άλλα 5.000.000 ευρώ αναμένεται να δοθούν με τη μορφή μπόνους επίτευξης στόχων. Μάλιστα, σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal, θα ξεκινήσει ένα… ντόμινο, καθώς αναμένεται κίνηση της Ρεάλ για τον Πολ Πογκμπά.

Την περσινή σεζόν, ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς είχε επτά γκολ και τρεις ασίστ σε 41 συμμετοχές με τους “λατσιάλι”, ενώ συνολικά με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας μετράει 31 τέρματα και 18 ασίστ σε 162 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα, είναι 12 φορές διεθνής με τη Σερβία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ