aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓιουνάιτεντ και Τότεναμ γελάνε, Λίβερπουλ και Άρσεναλ κλαίνε! (vids)

Γιουνάιτεντ και Τότεναμ γελάνε, Λίβερπουλ και Άρσεναλ κλαίνε! (vids)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ έφεραν εις πέρας τις αποστολές τους, Λίβερπουλ και Άρσεναλ συνέχισαν τα… σκωτσέζικα ντους στους οπαδούς τους! 

Με πολύ ωραία κεφαλιά του Λουκάκου στο 25’ (κι ενώ στο τελευταίο 20λεπτο ο Ράσφορντ είχε δοκάρι), οι «κόκκινοι διάβολοι» έριξαν στο καναβάτσο την Μπόρνμουθ με σκορ 1-0 και διατηρήθηκαν στη δεύτερη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, πάντα στο -11 από την πρωτοπόρο και συμπολίτισσα, Σίτι.

Το ίδιο… επαγγελματικά πήρε το τρίποντο κόντρα στην Μπράιτον και η Τότεναμ. Ένα… απίθανο (κατά λάθος) γκολ του Οριέ στο 40’ απλοποίησε τα πράγματα για τους «spurs», ενώ στο 87’ ο Σον σφράγισε τη νίκη (2-0) για τους Λονδρέζους, οι οποίοι ανέβηκαν εκ νέου στη τέταρτη θέση με 31 βαθμούς.

Εκεί, όπου συγκατοικεί με Λίβερπουλ (και Μπέρνλι). Από τη στιγμή που οι Σαλάχ-Μανέ-Φιρμίνο-Κουτίνιο… σίγησαν και δεν θύμισαν τη γνωστή τετράδα-φωτιά, η ομάδα του Κλοπ δεν βρήκε με τίποτα τον τρόπο να… ξεκλειδώσει την τρίτη από το τέλος Γουέστ Μπρομ. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στο Άνφιλντ, με τον νεαρό Σολάνκε να έχει χρυσή ευκαιρία στο 80’ να γίνει ήρωας, ωστόσο οι αμυντικοί των «buggies» έδιωξαν πάνω στη γραμμή κι έσωσαν το βαθμό, προκαλώντας… πίκρα στους φίλους των «reds».

Το ίδιο ανήμπορη να φτάσει στο τρίποντο εμφανίστηκε και η Άρσεναλ. Σε ένα… ανοιχτό παιχνίδι με αρκετές φάσεις, οι «κανονιέρηδες» έμειναν στο 0-0 με την Γουέστ Χαμ και παράλληλα εκτός εξάδας, την ώρα που η ομάδα του Μόγιες μάζεψε έναν πολύτιμο βαθμό, στην προσπάθειά της για σωτηρία (είναι προτελευταία, αλλά ισοβαθμεί με άλλες δύο). Ο Αλέξις Σάντσες είχε δοκάρι στο πρώτο μέρος, ενώ στην εκπνοή ο Τσιτσαρίτο θα μπορούσε να αφήσει στον… τόπο τον Βενγκέρ, αλλά βρήκε εξίσου το οριζόντιο δοκάρι του Τσεχ.

Το γκολ της Γιουνάιτεντ με Λουκάκου


Τα γκολ της Τότεναμ


Περισσότερα σε λίγο… 

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής

Τρίτη, 12/12

Μπέρνλι-Στόουκ 1-0 (89’ Μπαρνς)

Κρίσταλ Πάλας-Γουότφορντ 2-1 (89’ Σακό, 90’+2’ ΜακΆρθουρ – 3’ Γιάνμαατ)

Χάντερσφιλντ-Τσέλσι 1-3 (90’+2’ Ντεπουάτρ – 23’ Μπακαγιόκο, 43’ Γουίλιαν, 50’ Πέδρο)

Τετάρτη, 13/12

Νιούκαστλ-Έβερτον 0-1 (27’ Ρούνεϊ)

Σαουθάμπτον-Λέστερ 1-4 (61’ Γιοσίντα – 11’ Μαχρέζ, 32’ 69’ Οκαζάκι, 38’ Κινγκ)

Σουόνσι-Μάντσεστερ Σίτιv 0-2 (27’ 52’ Νταβίντ Σίλβα, 34’ Ντε Μπρόινε)

Λίβερπουλ-Γουέστ Μπρομ 0-0

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπόρνμουθ 1-0 (25′ Λουκάκου)

Τότεναμ-Μπράιτον 2-0 (40′ Οριέ, 87′ Σον)

Γουέστ Χαμ-Άρσεναλ 0-0

Η επόμενη αγωνιστική (18η)

Σάββατο, 16/12

Λέστερ-Κρίσταλ Πάλας

Άρσεναλ-Νιούκαστλ

Γουότφορντ-Χάντερσφιλντ

Μπράιτον-Μπέρνλι

Στόουκ-Γουέστ Χαμ

Τσέλσι-Σαουθάμπτον

Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ

Κυριακή, 17/12

Γουέστ Μπρομ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μπόρνμουθ-Λίβερπουλ

Έβερτον-Σουόνσι

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ