aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓιουνάιτεντ ΔΕΝ είναι μόνο Ζλάταν!

Γιουνάιτεντ ΔΕΝ είναι μόνο Ζλάταν!

Ικανή να ζήσει και χωρίς τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έδειξε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στο πρώτο παιχνίδι μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Σουηδού σταρ, η ομάδα του Μουρίνιο έμεινε ανεπηρέαστη και πέρασε με άνεση από το Μπέρνλι (2-0). Σε μια από τις δυσκολότερες έδρες της Premier League, οι «κόκκινοι διάβολοι» εμφανίστηκαν αποφασισμένοι.

Αφού έδειξαν λοιπόν ότι δεν ξεχνούν τους άτυχους συμπαίκτες τους (κάνοντας προθέρμανση με φανέλες που είχαν τα ονόματα των Ιμπραΐμοβιτς-Ρόχο) πήραν νωρίς το κουμάντο: Χάρη σε μια άψογη αντεπίθεση που ξεκίνησε και τελείωσε υποδειγματικά ο Μαρσιάλ στο 21’.

Πριν κλείσει, δε, το ημίχρονο είχαν καθαρίσει ήδη το παιχνίδι. Όταν ο Ρούνεϊ εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην περιοχή και με σουτ που απέκρουσε ο Χίτον αφότου η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή πέτυχε το πρώτο του γκολ με τον τίτλο του κορυφαίου σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου.

Από ‘κει και πέρα, το μόνο που έκανε η Γιουνάιτεντ ήταν να προστατεύσει το υπέρ της σκορ, που σφράγισε την αήττητη πορεία της από τις 23 Οκτωβρίου. Πλησίασε, έτσι, σε απόσταση αναπνοής την τέταρτη Σίτι και στους τρεις πόντους τη Λίβερπουλ (έχοντας παιχνίδι λιγότερο).

Το πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής

Σάββατο, 22/4

Μπόρνμουθ-Μίντλεσμπρο 4-0
(2’ Κινγκ, 16’ Αφόμπε, 65’ Πιουκ, 70’ Ντάνιελς)

Χαλ-Γουότφορντ 2-0
(62’ Μάρκοβιτς, 71’ Κλούκας)

Σουόνσι-Στόουκ 2-0
(10’ Γιορέντε, 70’ Κάρολ)

Γουέστ Χαμ-Έβερτον 0-0

Κυριακή, 23/4

Μπέρνλι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2
(21’ Μαρσιάλ, 39’ Ρούνεϊ)

Λίβερπουλ-Κρίσταλ Πάλας (18:30)

Τρίτη, 25/4

Τσέλσι-Σαουθάμπτον (21:45)

Τρίτη, 16/5

Άρσεναλ-Σάντερλαντ (21:45)
Μάντσεστερ Σίτι-Γουέστ Μπρομ (22:00)

Πέμπτη, 18/5

Λέστερ-Τότεναμ (21:45)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ