aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓιωργαλλίδης: «Απόφαση Κετσπάγια, από αύριο την καλύτερη επιλογή»

Γιωργαλλίδης: «Απόφαση Κετσπάγια, από αύριο την καλύτερη επιλογή»

Όχι μόνο δεν κρατάει κακία στον Τιμούρ Κετσπάγια για την απόφασή του να τεθεί εκτός πλάνων της Ανόρθωσης ενόψει της νέας αλλά έσταξε «μέλι» για τον Γεωργιανό τεχνικό ο Αντώνης Γιωργαλλίδης. Ο Κύπριος τερματοφύλακας λίγο μετά την αποχώρησή του από την ομάδα της Αμμοχώστου μίλησε στο ραδιόφωνο του Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» και δήλωσε έτοιμος για νέες προκλήσεις στην καριέρα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Ήταν δική σου απόφαση ή του Τιμούρ; «Ήταν απόφαση του προπονητή, είναι απόλυτα σεβαστή. Μιλήσαμε και καταλήξαμε στην απόφαση να φύγω».

Πώς είναι η δεύτερη αποχώρηση από την Ανόρθωση; «Ο στόχος μου ήταν να επιστρέψω στην Ανόρθωση και να τελειώσω το ποδόσφαιρο. Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα που μεγάλωσα, όμως νιώθω ότι θέλω να συνεχίσω το ποδόσφαιρο. Από σήμερα θα προσπαθήσω να βρω την καλύτερη επιλογή για μένα».

Νιώθεις ότι έχεις ακόμα να προσφέρεις; «Στη ζωή μου πέρασα από δυσκολίες, από τραυματισμούς και έμαθα στα δύσκολα να μην τα βάζω κάτω. Έμαθα να παίρνω το μάξιμουμ από τον εαυτό μου είτε αγωνίζομαι είτε όχι. Νιώθω ότι έχω να προσφέρω ακόμα και θα προσπαθήσω να συνεχίσω».

Έχεις προτάσεις; «Να σας πω την αλήθεια, τώρα πριν λίγο έμαθα ότι δεν θα συνεχίσω. Από αύριο θα επιδιώξω να κάνω την καλύτερη επιλογή».

Νιώθεις ότι μπορείς να παίξεις πρώτη κατηγορία; «Ναι, σίγουρα. Δεν θέλω να είμαι κάπου απλά για να είμαι. Νιώθω ότι έχω να προσφέρω. Είτε αγωνίζομαι είτε όχι δεν έχω αυτό το κώλυμα. Θα έρθει πάντα η ώρα. Να είμαι καλά από τον Θεό, κάνω καλή ζωή και το βλέπω στον εαυτό μου ότι παρά το ότι είμαι 38 χρονών μπορώ ακόμα να προσφέρω».

Τι κρατάς από τη θητεία φέτος στην Ανόρθωση; «Κρατάω την αγάπη του κόσμου. Κρατάω ότι επέστρεψα στο σπίτι μου, την καλή πορεία της ομάδας. Τους ανθρώπους που γνώρισα για πρώτη φορά. Είμαι ευλογημένος που έπαιξα σε αυτή την ομάδα και θα είμαι πάντα κοντά της. Θα ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στην Ανόρθωση, αλλά δεν θέλω να την τελειώσω μέσα στον κορωνοϊό (γέλια).

Είσαι με την Ανόρθωση; «Αγαπώ και την Ανόρθωση και την Ομόνοια και τον Πλατανιά και τον Ολυμπιακό. Όπου πάω μένουν κομμάτια στην καρδιά μου. Στην Ανόρθωση ανδρώθηκα, στην Ομόνοια έπαιξα έξι χρόνια βασικός. Στην ΑΕΚ πήρα κύπελλο. Όπου πήγα ήμουν επιτυχημένος. Πήρα τίτλους σε Ομόνοια και ΑΕΚ, με την Ανόρθωση επιτυχίες και διακρίσεις στην Ευρώπη. Σε Αλκή και Ολυμπιακό πετύχαμε τους στόχους μας. Είμαι γουρλής (γέλια)».

Πες μας δύο λόγια για τον Κετσπάγια: «Mε βοήθησε πολύ στην καριέρα μου. Αυτός με καθιέρωσε, αυτός με έφερε πίσω στην Ανόρθωση. Είναι σωστός και δεν έχω τίποτε κακό να πω γι’ αυτόν. Μακάρι να είναι όλοι οι άνθρωποι και οι προπονητές όπως τον Τιμούρ Κετσπάγια. Το είπα όταν ήρθα, το λέω και τώρα που φεύγω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ