aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Γιόχαν Κρόιφ» ονομάζει το γήπεδο στο προπονητικό κέντρο της η Μπαρτσελόνα

«Γιόχαν Κρόιφ» ονομάζει το γήπεδο στο προπονητικό κέντρο της η Μπαρτσελόνα

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η Μπαρτσελόνα προκειμένου να ενημερώσει για τις κινήσεις που θα κάνει προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη του Γιόχαν Κρόιφ, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή πριν από έναν χρόνο.

Ο σύλλογος της Καταλονίας, δια στόματος του προέδρου του, Γιόζιπ Μαρία Μπερτομέου, γνωστοποίησε πως το νέο γήπεδο θα κοσμεί ένα άγαλμα του αξέχαστου Ολλανδού άσου, ενώ το όνομά του θα δοθεί στο γήπεδο των ακαδημιών «Ciutat Esportiva». Σημαντικό μέρος του μουσείου της «Μπαρτσα» θα είναι αφιερωμένο στον «θρύλο» του ποδοσφαίρου.

«Το μελλοντικό γήπεδο στο Θιουτάτ Εσπορτίβα θα έχει το όνομα του Γιόχαν Κρόιφ», είπε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, που αποκάλυψε: «Ο σύλλογος θα προχωρήσει στη δημιουργία ενός αναμνηστικού αγάλματος για να τιμήσει τον Γιόχαν Κρόιφ. Αυτό θα τοποθετηθεί στο μελλοντικό Καμπ Νου, καθώς και θα αφιερώσει στον Κρόιφ έναν χώρο στο μουσείο της ομάδας για να αναγνωρίσει με αυτόν τον τρόπο το μέγεθος και την ιστορία του Κρόιφ», πρόσθεσε ο Μπαρτομέου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ