aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Γίνονται μάχες για τη φανέλα του βασικού στην ΑΕΛ»

«Γίνονται μάχες για τη φανέλα του βασικού στην ΑΕΛ»

Ο Θεόδωρος Αντωνίου, εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ μίλησε στον Active Radio και την εκπομπή «Τα λέμε όλα» για τον αγώνα με την ΑΕΚ το Σάββατο (16/9) και τα αγωνιστικά δεδομένα στην ομάδα.

«Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε δίπλα από την ομάδα μας τον κόσμο της ΑΕΛ. Πάμε για να πάρουμε την νίκη στην Λάρνακα και αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Είναι νωρίς ακόμα και δεν θα κριθεί κάτι από αυτό το ντέρμπι, και η άλλη ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και πάμε εκεί για να κερδίσουμε», δήλωσε αρχικά.

Για τις επιλογές του Μπρούνο Μπαλταζάρ στο αγώνα σημείωσε: «Δεν υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα και ακόμα δεν μπορούμε να πούμε για την αποστολή. Στην ομάδα υπάρχει και βάθος, αλλά έχουμε και πολλές βοήθειες από τον πάγκο. Γίνονται μάχες στις προπονήσεις  για το ποιος θα πάρει τη φανέλα του βασικού στην ομάδα και αυτό είναι θετικό για όλους».

Συνεχίζοντας την αναφορά του στον Μπρούνο Μπαλταζάρ ανέφερε πως είναι ένας προπονητής που είναι μεθοδικός και ξέρει καλά πως θα φτάσει στην νίκη αλλά και στον στόχο του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ