aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓιατί αρνήθηκε να αγωνιστεί ο Ντε Ρόσι;

Γιατί αρνήθηκε να αγωνιστεί ο Ντε Ρόσι;

Ένα περιστατικό που σπανίως συμβαίνει σε ποδοσφαιρικό γήπεδο, σημειώθηκε στον χθεσινό αγώνα της Ιταλίας με τη Σουηδία. Η αναμέτρηση βρίσκεται στο 0-0, ο χρόνος περνά και η Ιταλία χρειάζεται οπωσδήποτε ένα γκολ για να μείνει ζωντανή στην υπόθεση πρόκριση. Το τεχνικό επιτελείο επιλέγει τον Ντανιέλε ντε Ρόσι για να μπει στο γήπεδο. Όμως ο έμπειρος μέσος της Ρόμα, αρνείται (!) προτρέποντας τους προπονητές να προτιμήσουν έναν επιθετικό, προτείνοντας τον Λορέντσο Ινσίνιε.

«Γιατί θέλετε να μπω εγώ; Χρειαζόμαστε τη νίκη και όχι να κρατήσουμε την ισοπαλία», είπε χαρακτηριστικά ο Ντε Ρόσι απευθυνόμενος στο επιτελείο της εθνικής Ιταλίας, όπως φάνηκε και στην τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα. Μάλιστα, ο Ντε Ρόσι πρότεινε τον Ινσίνιε, όμως τελικά ούτε ο ίδιος, αλλά ούτε και ο επιθετικός της Νάπολι μπήκαν στον αγώνα και η Ιταλία γνώρισε τον σοκαριστικό αποκλεισμό από την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ