aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓιαννιώτας: «Δεν είμαι πρωταγωνιστής, το βλέπει ο κόσμος...»

Γιαννιώτας: «Δεν είμαι πρωταγωνιστής, το βλέπει ο κόσμος…»

Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της αναμέτρησης, Γιάννης Γιαννιώτας (κέρδισε πέναλτι και σκόραρε ένα γκολ), μίλησε στην κάμερα της Cytavision, μετά τη νίκη – πρόκριση επί της Αούστριας Βιέννης στο ΓΣΠ (3-1).

Ο Ελλαδίτης εξτρέμ… απαρνήθηκε τον ρόλο του πρωταγωνιστή τονίζοντας ότι όλη η ομάδα βοήθησε στο να έρθει η πρόκριση και τόνισε πως η θέληση που έδειξαν τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του ήταν το κλειδί στην αναμέτρηση.

Αρχικά ανέφερε: «Δεν είμαι εγώ ο πρωταγωνιστής, πρωταγωνιστής είναι όλη η ομάδα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, αξίζαμε την πρόκριση απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Να διορθώσουμε τα λάθη μας και προχωράμε. Η θέληση που δείξαμε ήταν κλειδί, στο πρώτο ημίχρονο δεν κάναμε καλό παιχνίδι αλλά το μιλήσαμε στα αποδυτήρια και βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο και το δείξαμε ότι θέλαμε την πρόκριση».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Μπορώ να δώσω πολλά περισσότερα, θέλω να βοηθήσω, το βλέπει ο κόσμος και πιστεύω ότι στο τέλος θα κάνουμε αυτό που πρέπει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ