aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓιαννέλης: «Χρεοκόπησε η διαιτησία, χειρότερα δεν γίνεται»

Γιαννέλης: «Χρεοκόπησε η διαιτησία, χειρότερα δεν γίνεται»

Έντονα ενοχλημένοι με τη διαιτησία και την ΚΟΠ δηλώνουν στην ΑΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» πνέουν τα μένεα κατά της ηγεσία της ΚΟΠ με τον Γενικό Διευθυντή των «γαλαζοκιτρίνων», Δημήτρη Γιαννέλη να τονίζει στο ραδιόφωνο του Super Sport FM (104.0) ότι κάποιοι κάνουν ότι δεν βλέπουν τι συμβαίνει στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Δυστυχώς είμαστε άλλη μια βδομάδα στον αέρα και αντί να μιλήσουμε για το αγωνιστικό κομμάτι, μιλάμε για αυτό που συνέβη προχθές. Είναι πρωτοφανές αυτό που συμβαίνει. Να αδικείται μια ομάδα σε φάσεις που κρίνουν αποτέλεσμα. Όσοι βλέπουν ή κάνουν ότι δεν βλέπουν, είναι υπεύθυνοι για την κατάσταση».

Αν υπήρχε αντίδραση από την ΚΟΠ: «Απάντηση από την ΚΟΠ, ακόμη δεν έχουμε. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Έχουμε ήσυχη τη συνείδησή μας. Όλα αυτά τα χρόνια κάνουμε αυτό που είναι σωστό για το καλό του κυπριακού ποδοσφαίρου. Κάποιοι δεν το κάνουν. Ευελπιστώ να αλλάξουν τα πράγματα. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον αγώνα μας σεβόμενοι την ιστορία της ομάδας και για να αλλάξουν τα πράγματα στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου. Χειρότερα, δεν μπορούν να γίνουν τα πράγματα. Η κυπριακή διαιτησία έχει χρεοκοπήσει. Πιο κάτω δεν υπάρχει. Πιστεύουμε ότι θα αλλάξουν τα πράγματα».

Για το ότι δεν πήραν απάντηση από την ΚΟΠ: «Σίγουρα θα πάρουμε απάντηση, βλέποντας και η ΚΟΠ και άλλες ομάδες να αντιδρούν, όπως η Ομόνοια και ο Ολυμπιακός. Το πρόβλημα είναι γενικότερο και συμβαίνει σε όλα τα παιχνίδια, απλά στην ΑΕΛ συμβαίνει κατ΄ εξακολούθηση. Ο κόσμος θα κρίνει αν αυτές οι φάσεις είναι ανθρώπινο λάθος ή όχι. Λύσεις και προτάσεις υπάρχουν. Οι άνθρωποι που έχουν να κάνουν με τις τύχες του ποδοσφαίρου, θα πρέπει να ψάξουν να βρουν τη φόρμουλα και να κρίνονται τα παιχνίδια στους αγωνιστικούς χώρους».

Για το οικονομικό και τα όσα ανέφερε ο Ντούσαν Κέρκεζ: «Ο προπονητής είπε ότι για κάποια συμβόλαια παικτών θα γίνει προσπάθεια να αποδεσμευτεί η ομάδα. Όχι μόνο για οικονομικούς λόγους, αφού αυτοί οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν προσφέρει σύμφωνα με την αξία τους».

Για την απουσία του κόσμου: «Για το ότι δεν πηγαίνει ο κόσμος στο γήπεδο υπάρχουν πολλοί λόγοι. Αν η ΑΕΛ είχε στην κατοχή της τους βαθμούς που στερήθηκε η βαθμολογική κατάσταση θα ήταν τελείως διαφορετική. Ο κόσμος απέχει λόγω του νόμου περί καταστολής της βίας. Η κατάσταση της αντιμετώπισης της ομάδας από τη διαιτησία, είναι ακόμη ένα σημαντικός παράγοντας. Καλούμαστε να βρούμε τους τρόπους για να έρθει ξανά στο γήπεδο. Ο κόσμος στεναχωριέται που δεν έρχεται στο γήπεδο. Έχει απαξιώσει την κατάσταση που υπάρχει στο ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ