aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓιαννακόπουλος: «Triple crown σε μπάσκετ, μετάλλια και πρωταθλήματα σε ατομικά και ομαδικά αθλήματα»

Γιαννακόπουλος: «Triple crown σε μπάσκετ, μετάλλια και πρωταθλήματα σε ατομικά και ομαδικά αθλήματα»

Τον από κοινού αγιασμό τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου τέλεσαν σήμερα (01/10) το απόγευμα στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Μάλιστα, ο διοικητικός ηγέτης της «πράσινης» ΚΑΕ αλλά και της «μάνας του λόχου» απεύθυνε ομιλία, αμέσως μετά το τέλος της τελετής, προς όλους όσοι έδωσαν το παρών σε αυτήν.

Ευχόμενος τόσο υγεία όσο και πολλές επιτυχίες σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και διακρίσεις στα τμήματα του Παναθηναϊκού, κάνοντας ειδική μνεία στα τμήματα μπάσκετ και βόλεϊ ανδρών, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στα ομαδικά αλλά και τα ατομικά αθλήματα…

«Αγαπητά μέλη του ΔΣ του Ερασιτέχνη, αγαπητά μέλη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, φίλοι και φίλες. Θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε μια σεζόν γεμάτη αγάπη και επιτυχίες, σε προσωπικό επίπεδο, στις οικογένειές σας και σε ομαδικό επίπεδο θα ήθελα να ευχηθώ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός ένα triple crown, στο βόλεϊ ανδρών να μπορέσει να ξαναγυρίσει σε τελικούς πρωταθλήματος και κυπέλλου και τα υπόλοιπα τμήματα τα ομαδικά να επιστρέψουν στην Α1 κατηγορία όπου ανήκουν. Σε όλους τις πρωταθλήτριες και τους πρωταθλητές των ατομικών αθλημάτων θα ήθελα να ευχηθώ μετάλλια και πρωταθλήματα. Υγεία, αγάπη και τύχη όλη τη χρονιά. Σας ευχαριστώ πάρα, πάρα πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γιαννκόπουλος.

Ενώ αμέσως μετά το τέλος της ομιλίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, έπαιξε από τα ηχεία της Λεωφόρου ο ύμνος του Παναθηναϊκού ενώ ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη στη συνέχεια πέρασε από όλα τα τμήματα, χαιρετώντας τα μέλη τους.

Προσκεκλημένος στον αγιασμό του «τριφυλλιού» ήταν ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος , Κ.κ. Ιερώνυμος, ενώ στη Λεωφόρο βρέθηκαν επίσης σύσσωμη η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ο προπονητής, οι αθλητές, το τεχνικό επιτελείο, το διοικητικό προσωπικό και οι Ακαδημίες της. Μαζί, φυσικά, με τους αθλητές και το διοικητικό προσωπικό του Ερασιτέχνη, όπως επίσης και φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ