aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓια τους βαθμούς και τα δώρα πάει για το «διπλό»

Για τους βαθμούς και τα δώρα πάει για το «διπλό»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι απώλειες που είχαν οι κυανόλευκοι πείσμωσαν τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία και η νίκη επί της Ομόνοιας, έφερε την ηρεμία, που ήταν απαραίτητη, μετά τις δύο ήττες από την ΑΕΚ και την ΑΕΛ. Ο στόχος στο αυριανό παιχνίδι με τον Ερμή είναι ξεκάθαρος και άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη δεν βλέπουν.

Στο στρατόπεδο των κυανόλευκων επικρατεί αισιοδοξία, πως με σωστή τακτική, πάθος και δύναμη, θα μπορέσουν να πάρουν το διπλό στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Με τους τρεις βαθμούς όχι μόνο δεν απομακρύνονται από τις πρώτες θέσεις, αλλά με το πρόγραμμα που ακολουθεί, έχουν τις δυνατότητες να αντεπιτεθούν και να σμικρύνουν τη διαφορά που τους χωρίζει από την κορυφή. Ο Πέδρο Εμανουέλ, έχει μπροστά του και τη σημερινή τελευταία προπόνηση – ξεμούδιασμα των ποδοσφαιριστών του, όπου και θα αποφασίσει για τους έντεκα που θα παρατάξει αύριο.

Ο Μπεντόγια που ξεπέρασε το πρόβλημα του, διεκδικεί τη θέση που είχε στην ενδεκάδα, στα πέντε πρώτα παιχνίδια (έμεινε μόνο εκτός με την Ομόνοια που ήταν τραυματίας). Τη θέση φλερτάρει όμως με τις ίδιες πιθανότητες και ο Χάμπος Κυριάκου, ο οποίος πήγε αρκετά καλά στο νικηφόρο παιχνίδι με την Ομόνοια.

Αλλαγή, σε σχέση πάντα με τον τελευταίο αγώνα, θα έχουμε και στα φτερά. Ο Σαρδινέρο θα μείνει στον πάγκο και ο Πέδρο θα επανέλθει στο δεξί άκρο, στον γνωστό του ρόλο, ενώ ο Παπουλής θα καλύψει την απέναντι πλευρά.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα, από τη στιγμή που θα ξεκινήσει και με δεύτερο κεντρικό μέσο, εκτός από τον Σατσέτι, θα παρατάξει την ενδεκάδα του με ένα επιθετικό στην κορυφή της επίθεσης (Γκιέ Γκιέ), με τον Ντα Σίλβα να κινείται πιο πίσω, δημιουργώντας παιχνίδι, όταν η ομάδα του επιτίθεται. Στην άμυνα δεν αλλάζει κάτι και μπροστά από τον Βάλε, θα είναι οι Στυλιανού, Ρομπέρζ, Βινίσιους και Γκόμες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ