aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓια τους ίδιους και τον κόσμο τους!

Για τους ίδιους και τον κόσμο τους!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

H μπάλα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών. Μπορεί να φαντάζει, πλέον, δύσκολη η κατάκτηση του πρωταθλήματος αφού δεν εξαρτάται από τα δικά τους πόδια, όμως έχουν μπροστά τους σε μερικές μέρες τον τελικό του Κυπέλλου. Και θέλουν όσο τίποτε άλλο να είναι οι νικητές την ερχόμενη Τετάρτη, για να χαρίσουν όμορφές στιγμές στον κόσμο τους, σε αυτούς που πίστεψαν στις δυνατότητές τους.

Διαβάστε επίσης:  Το ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω και η προσπάθεια τους Γιάκολις-Άλεφ

Οι ποδοσφαιριστές κουβαλούν μια δεκάμηνη δράση, σε Κύπρο και Ευρώπη και απολαμβάνουν της εκτίμησης των οπαδών τους. Μπροστά τους και πριν τα δώσουν όλα στον τελικό του κυπέλλου, έχουν τον αγώνα με την Ομόνοια για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο ανταγωνιστής τους (ΑΠΟΕΛ) θα αντιμετωπίσει αύριο την Ανόρθωση και ανάλογα με το αποτέλεσμά του, ο Σωφρόνης Αυγουστή θα καταλήξει στους ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν την Κυριακή. Αν ο τίτλος κριθεί αύριο, δεν υπάρχει λόγος να καταπονηθούν ποδοσφαιριστές που θεωρούνται βασικοί και θα αγωνιστούν στον τελικό. Ο Κύπριος τεχνικός θα προφυλάξει όσους υπολογίζει για το αρχικό σχήμα για το ματς με την ΑΕΚ το βράδυ της Τετάρτης.

Μέσα από την κινητικότητα του κόσμου για την αγορά εισιτηρίου για τον τελικό και το πείσμα που βγαίνει από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, φαίνεται ξεκάθαρα πως όλοι ζουν και αναπνέουν για να σηκώσουν την κούπα του Κυπελλούχου. Τα μεγάλα παιχνίδια είναι δύσκολα και οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν πως θα πρέπει να παρουσιαστούν πανέτοιμοι. Γίνεται έντονη συζήτηση για την ποιότητα και τις σπουδαίες εμφανίσεις που πραγματοποίησαν, αλλά υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος η οποία δεν είναι αμελητέα.

Διαβάστε επίσης: Σάρωσε ο Απόλλωνας…

Σε τρία παιχνίδια, που μπορούσαν να «κλείδωναν» την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με την ΑΕΚ (εκτός), με τον ΑΠΟΕΛ (εντός και εκτός), δεν πήραν ούτε έναν βαθμό. Και είναι λογικό να θέλουν να δώσουν απαντήσεις. Γιατί αν δεν καταφέρουν να κερδίσουν το κύπελλο, πολλοί ίσως ξεχάσουν τις καλές εμφανίσεις. Και για να μην δώσουν σε κανένα ευκαιρία να μιλήσει αρνητικά για την ομάδα τους, οι ποδοσφαιριστές θέλουν πολύ να κατακτήσουν το κύπελλο. Θα περιμένουν να τελειώσουν οι υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα για να μεταφερθεί όλη η ενέργεια στον τελικό.

Ο τεχνικός των κυανόλευκων έχει όλο το έμψυχο δυναμικό στη διάθεσή του. Δεν θα λείπει κανείς και αυτό λύνει τα χέρια του Αυγουστή, στην προσπάθειά του να παρουσιάσει ό,τι καλύτερο. Ένα παιχνίδι είναι αυτό, μέσω του οποίου θα κριθεί όλη η σεζόν. Και ζητούμενο για όλους στην ομάδα είναι να παρουσιαστούν συνεπείς στο μεγάλο ραντεβού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ