aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓια τον Σπόλιαριτς, σαν να κέρδισε τον τίτλο

Για τον Σπόλιαριτς, σαν να κέρδισε τον τίτλο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

O Απόλλων καλείται να παρουσιαστεί ιδιαίτερα διαβασμένος και προσεκτικός στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Παρά τις αδυναμίες που βγάζει, η Ανόρθωση δεν παύει στην έδρα της να είναι σκληρό καρύδι. Μάλιστα, οι κυανόλευκοι της Λεμεσού στα δύο παιχνίδια που έδωσαν φέτος για το πρωτάθλημα κόντρα στην Ανόρθωση δεν την κέρδισαν.

Στο Τσίρειο οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 και στη Λάρνακα στο 0-0. Ο Σωφρόνης Αυγουστή γνωρίζει πως για να φτάσει στο «διπλό» η ομάδα του στο μεθαυριανό παιχνίδι θα χρειαστεί πάθος και επιμονή στο παιχνίδι της.

«Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, όμως αν ο Απόλλων καταθέσει τα γνωστά του στοιχεία, το πάθος και το αδιάκοπο τρέξιμο, δεν θα έχει τίποτε να φοβηθεί», δήλωσε στο «Goal» ο Μιλένκο Σπόλιαριτς και συνέχισε: «Ο Απόλλων έχει τις δυνατότητες για να κατακτήσει τον τίτλο. Βέβαια έχει ένα πλεονέκτημα ο ΑΠΟΕΛ λόγω εμπειρίας και επειδή το τελευταίο παιχνίδι είναι στη Λευκωσία. Όμως αυτό που έκανε μέχρι τώρα ο Απόλλων για μένα είναι σαν να κέρδισε το πρωτάθλημα. Αν μπορέσει και πάρει και το πρωτάθλημα, θα είναι άθλος. Για μένα είναι σημαντικό το ότι παίζει και ωραίο ποδόσφαιρο».

Η παλιά δόξα των κυανόλευκων της Λεμεσού εντόπισε πολλά θετικά στοιχεία στην ομάδα του, με τον Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο της, λέγοντας: «Ξέρει την ομάδα ο Σωφρόνης, οι παίκτες παίζουν και γι’ αυτόν, ενώ ορισμένοι που ήταν πολύ πίσω και ξεχασμένοι, όπως ο Πίεχ, ο Σαρδινέρο και ο Χάμπος, έχουν αναγεννηθεί. Βρήκε το κουμπί για να έχει ηγετικό ρόλο ο Ντα Σίλβα, ενώ ο ίδιος ζει το παιχνίδι, διαβάζει τις αδυναμίες του αντιπάλου και όλες οι αλλαγές του αποδίδουν και έχουν ουσία. Ο Σωφρόνης έχει μεταδώσει το πάθος στους ποδοσφαιριστές του και πιστεύω πως αυτό αποτελεί και το δυνατό όπλο της ομάδας. Συνδυάζουν το καλό ποδόσφαιρο με το πάθος, αλλά πιο σημαντικό θεωρώ το γεγονός πως ο Απόλλων έχει μια σταθερότητα στη απόδοσή του, που δεν την έβγαζε με τον Πέδρο Εμανουέλ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ