aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓια τον παραγκωνισμό του Λαφράνς, μόνο ο Κέρκεζ γνωρίζει

Για τον παραγκωνισμό του Λαφράνς, μόνο ο Κέρκεζ γνωρίζει

Εδώ και λίγο καιρό παρατηρείται παραγκωνισμός του Κέβιν Λαφράνς από την ενδεκάδα σε αγώνες πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, αυτό παρατηρείται από τη μέρα των διαρροών των πληροφοριών που αφορούσαν στο μέλλον του, στο γεγονός ότι δεν αποδέχθηκε ανανέωση και κάπου στη μέση οι φήμες περί ΑΠΟΕΛ. Γιατί το κάνει αυτό ο Ντούζαν Κέρκεζ, μόνο ο ίδιος το γνωρίζει. Είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος, βλέπετε.

Τo θέμα που είχε δημιουργηθεί με τον Λαφράνς, κάπου είχε ξεφύγει κι είναι αλήθεια αυτό. Και επειδή υπάρχουν προηγούμενα με περιπτώσεις ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ που στο παρελθόν δεν επεκτάθηκαν έγκαιρα τα συμβόλαιά τους για διάφορους λόγους (Μοντέιρο, Σαρδινέρο, Σατσέτι, Σόουζα) ή διέρρευσε πως προσεγγίστηκαν από άλλες ομάδες, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν στην ομάδα του Λιμανιού, πως είναι αδύνατο ο ποδοσφαιριστής να συνεχίσει μέχρι το τέλος της σεζόν με καθαρό μυαλό.

Δεν είναι ούτε τρεις, ούτε πέντε αγωνιστικές που απομένουν, αλλά δώδεκα και αν υπάρχει η παραμικρή υποψία, πως έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα, τότε η μουρμούρα θα κάνει ζημιά στον παίκτη και στην ΑΕΛ. Από τη στιγμή, που ο ίδιος δεν υπογράφει νέο συμβόλαιο με την ΑΕΛ και φημολογείται πως προσεγγίστηκε από άλλες ομάδες, υπάρχει κίνδυνος σύγκρουσης συμφερόντων.

Ο Λαφράνς, εν κατακλείδι, παρουσιάζεται ευδιάθετος στις προπονήσεις και πιθανολογείται πως ο Κέρκεζ από καλή διάθεση θα επιδιώξει να ρίξει ξανά στη μάχη τον Γάλλο δυναμικό στόπερ, όταν κρίνει πως το μυαλό του ποδοσφαιριστή είναι εντελώς καθαρό από όλα αυτά που έγιναν τον τελευταίο καιρό και διέρρευσαν στα έντυπα και διαδυκτιακά Μέσα, καθώς και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ