aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓια το τέταρτο σερί τρίποντο

Για το τέταρτο σερί τρίποντο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Νίκη και μόνο νίκη είναι το σύνθημα που επικρατεί στις τάξεις της Ανόρθωσης για τον σημερινό αγώνα με τον Εθνικό. Οι παίκτες του Ρόνι Λέβι γνωρίζουν πολύ καλά ότι απέναντι στην ομάδα της Άχνας δεν θα έχουν εύκολο έργο και χρειάζεται να δείξουν την πρέπουσα σοβαρότητα για να έρθει η νίκη. Άλλωστε, ο αντίπαλος έχει στην ουσία τον ίδιο στόχο με τη «Μεγάλη Κυρία» και θα κατέβει στο γήπεδο με μοναδική επιδίωξη το τρίποντο που θα τον ανεβάσει βαθμολογικά.

Ο Ισραηλινός τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να έχει πλειάδα επιλογών, καθώς μόνο ο τιμωρημένος Σιβού δεν βρίσκεται στη διάθεσή του. Ερωτηματικό αποτελεί αν θα παρατάξει την ομάδα με δύο σέντερ φορ ή με έναν, με το δεύτερο σενάριο να είναι πιο πιθανό.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κόπριβετς, δεξί μπακ ο Γκάμπριελ, αριστερό ο Σάντος και κεντρικοί αμυντικοί ο Ερέρο και ένας εκ των Αγιλάρ ή Καλδερόν. Στον χώρο του κέντρου θα κινούνται οι Βίκτορ, Μίτροβιτς και Ράγιος (επιτελικός). Ακραίοι χαφ θα αγωνιστούν οι Ολιβέιρα και Καλό, ενώ την κορυφή της επίθεσης διεκδικούν οι Άλβες και Καμπρέρα, με φαβορί τον πρώτο.

Αν πετύχει τον στόχο της η Ανόρθωση θα φθάσει τα τέσσερα συνεχόμενα τρίποντα στο πρωτάθλημα, κάτι που έχει να πετύχει εδώ και περίπου 14 μήνες. Η «Μεγάλη Κυρία» έχει ανάγκη τους τρεις βαθμούς για να διατηρηθεί στην έκτη θέση. Απομένουν τρεις στροφές πριν από το τέλος της α’ φάσης και δεν υπάρχει η πολυτέλεια για απώλειες. Το 3Χ3 είναι ο στόχος και θα έρθει με σοβαρότητα και πειθαρχία. Στοιχεία τα οποία ζήτησε και ζητά πάντα ο Ρόνι Λέβι από τους παίκτες του. Αν οι ποδοσφαιριστές παρουσιαστούν όπως τους θέλει στον αγωνιστικό χώρο, η Ανόρθωση θα έχει τα φόντα να συνεχίσει την εξαιρετική παράδοση κόντρα στον Εθνικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ