aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓια το πρώτο βήμα η ΑΕΛ

Για το πρώτο βήμα η ΑΕΛ

Από την Πορτογαλία αρχίζει την προσπάθεια της η ΑΕΛ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της περιόδου 2017 – 2018. Απόψε, στις 21:45 αντιμετωπίζει την St. Joseph’s από το Γιβραλτάρ σε αγώνα που θα γίνει επί πορτογαλικού εδάφους και συγκεκριμένα στο στάδιο Algarve στο Φάρο και θα προσπαθήσει να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά που τη θέλουν να είναι φαβορί για την πρόκριση.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη Cytavision. Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε χθες βράδυ την προετοιμασία της με προπόνηση στο Στάδιο που θα φιλοξενήσει το σημερινό αγώνα.

«Δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη. Το ότι είμαστε το φαβορί, πρέπει να το δείξουμε την συμπεριφορά μας στο γήπεδο και όχι στα λόγια», δήλωσε στην συνέντευξη τύπου που προηγήθηκε της προπόνησης ο προπονητής της ΑΕΛ Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Στην αποστολή της ΑΕΛ βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Βοζίνια Ζοσιμάρ, Ευάγγελος Γεωργίου, Ανδρέας Κεραυνός, Μάρκο Αϊρόσα, Χαράλαμπος Κυριάκου, Κέβιν Λαφράνς, Ανδρέας Κυριάκου, Μποκτάν Μίτρεα, Ανδρέας Αβραάμ, Ιρένε Φιντέλις, Μάριος Νικολάου, Μέσκα, Αλί Σαβάν, Μάρκο Σοάρες, Γιάννης Γερολέμου, Ντάνι Μπενίτεθ, Ισμαήλ Σασί, Μικέλ Αρουαμπαρένα, Γιάννης Μαύρου, Μάριος Ηλία.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Petur Reinert από τα Νησιά Φαρόε με βοηθούς τους συμπατριώτες του Andrew Christiansen και Jan Hermansen και τέταρτο διαιτητή τον Lars Muller.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ