aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓια το πρώτο βήμα η ΑΕΛ

Για το πρώτο βήμα η ΑΕΛ

Στο Λουξεμβούργο συνεχίζεται η Ευρωπαϊκή πορεία της ΑΕΛ. Απόψε στις 20:45 αντιμετωπίζει την Πρόγκρες για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League και θέλει να πετύχει ένα αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να σφραγίσει την πρόκριση στον επαναληπτικό.

Ο αγώνας θα γίνει στο Στάδιο Municipale Differange και οι Κύπριοι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσου διαδικτυακά μέσω live streaming από τη Cyta.

Η προετοιμασία της ΑΕΛ ολοκληρώθηκε χθες και στην αποστολή βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Ζοσιμάρ Βοζίνια, Ευάγγελος Γεωργίου, Ανδρέας Κεραυνός, Μάρκο Αϊρόσα, Χάρης Κυριάκου, Κέβιν Λαφράνς, Ανδρέας Κυριάκου, Μπογκντάν Μίτρεα, Ανδρέας Αβραάμ, Αρτούρ Ρεζέντε, Μάριος Νικολάου, Μέσκα να Μπάνγκνα, Αλνταΐρ Μπαλντέ, Μάρκο Σοάρες, Ντάνι Μπενίτεθ, Φιντέλις Ιρένε, Ισμαήλ Σασί, Μικέλ Αρουαμπαρένα, Γιάννης Μαύρου, Μάριος Ηλία.

«Οι πιθανότητες για την πρόκριση είναι μοιρασμένες. Μας περιμένει δύσκολος αγώνας, όμως προετοιμαστήκαμε κατάλληλα», δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ Μπρούνο Μπαλταζάρ στην χθεσινή συνέντευξη τύπου.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Ιταλός Μασιμλιάνο Ιράτι με βοηθούς τους συμπατριώτες του Φαμπιανό Πρέτι και Φιλίπο Βαλεριάνι με 4ο διαιτητή τον επίσης Ιταλό Λούκα Παϊρέτο. Ο επαναληπτικός θα γίνει την Πέμπτη 20 Ιουλίου στις 21:00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ