aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓια το όνομα και τον κόσμο της

Για το όνομα και τον κόσμο της

ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΛΟΥΚΑ

Το όνομα του συλλόγου πάνω από όλα, λένε στη Νέα Σαλαμίνα και στοχεύουν σήμερα σε άλλη μια καλή εμφάνιση με θετικό αποτέλεσμα, κατά προτίμηση νικηφόρο. Η ομάδα της Αμμοχώστου υποδέχεται τον Εθνικό Άχνας και θα επιδιώξει να συνδυάσει τα εξής: σωστή αγωνιστική παρουσία, αποτελεσματική αμυντική συμπεριφορά και σκοράρισμα.

Με κίνητρα, όπως είπαν και οι άνθρωποι της ομάδας, να ικανοποιηθούν οι φίλαθλοι οι οποίοι θα βρεθούν στο «Αμμόχωστος», αλλά και για να παραμείνει εφικτός ο στόχος για κατάληψη της πρωτιάς του β’ ομίλου.

Ο Αντόνιο Κονσεϊσάο δεν έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Πέρα από τον άτυχο Τσαμπούρη, δεν υπολογίζει ούτε στους Σκοπελίτη, Εγγλέζου και Γκράσι λόγω κίτρινων καρτών. Ειδικότερα ο τελευταίος, που είχε σκοράρει με ωραίο τρόπο στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Άρη. θεωρείται απώλεια από πλευράς ερυθρόλευκων.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει στη διάθεσή του, για τον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας, τον τερματοφύλακα Βεσελόφκσι, τους Κούσουλο, Άντονιτς, Φούσκο, Ντουντού, Αβελάιρας, Μπεμπέ, Ελευθερίου, Μπρίζιντο, Μάατσι, Μακρίεφ και άλλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ