aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Για το καλό της ΑΕΚ πάντα»

«Για το καλό της ΑΕΚ πάντα»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πάρτι διοργάνωσαν από κοινού δυο οργανωμένα σύνολα της ΑΕΚ, οι Guardians και AEK Supporters χθες βράδυ, με αφορμή τη νέα χρονιά που πλησιάζει. Παρών ήταν ο πρόεδρος του συλλόγου της Λάρνακας, Άντρος Καραπατάκης, και ο εκπρόσωπος Τύπου, Κυριάκος Δημητρίου.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ πήρε το μικρόφωνο και μίλησε στον κόσμο που παρευρέθηκε, θέλοντας να στείλει το μήνυμά του. «Η παρουσία σας είναι πολύ σημαντική για τους στόχους της ομάδας. Θέλουμε να είσαστε δίπλα μας. Έχουμε διαφωνίες πολλές φορές, αλλά η συνεργασία μας είναι πολύ καλή, ιδίως τον τελευταίο χρόνο. Έχουμε εξαιρετική συνεργασία και μακάρι να συνεχίσετε έτσι», ανέφερε αρχικά.

Ακολούθως θέλησε να στείλει το μήνυμα ότι όλοι οι φίλοι της ομάδας πρέπει να μένουν δίπλα της ακόμη και στις δύσκολες στιγμές: «Σας θέλουμε δίπλα μας ιδίως στις δύσκολες στιγμές. Πρέπει να ξέρετε ότι στις δύσκολες στιγμές, όπως εσάς δεν σας αρέσει να χάνετε, ούτε και σε μας. Εμάς η θέση μας είναι πιο δύσκολη γιατί πρέπει να βρούμε και να λύσουμε το πρόβλημα. Πρέπει να κάνετε υπομονή, γιατί προσπαθούμε πάντα για το καλό της ομάδας».

Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο χρόνο οι σχέσεις ανάμεσα στη διοίκηση και τους οργανωμένους έχουν αλλάξει επίπεδο. Θυμίζουμε πέρσι τι έγινε με τις φωτοβολίες προς τον Μπρούνο Βάλε στο ματς ΑΕΚ-Απόλλωνας στις 3 Ιανουαρίου, όταν η διοίκηση έκανε ενέργειες να τιμωρηθούν οι οπαδοί που τις έριξαν μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης. Από τότε και μέσα από το διάλογο οι σχέσεις τους έχουν έρθει σε πολύ καλό επίπεδο και η διοίκηση είναι σε μεγάλο βαθμό ικανοποιημένη από τη συμπεριφορά των οργανωμένων, σε εντός και εκτός έδρας παιχνίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ