aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓια το γόητρο και τη φανέλα…

Για το γόητρο και τη φανέλα…

Το γεγονός ότι ο αγώνας κόντρα στον Απόλλωνα δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για την Ανόρθωση, δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση δικαιολογία για τους ποδοσφαιριστές. Η ομάδα της Αμμοχώστου καλείται να παραταχθεί στο Τσίρειο με στόχο τη νίκη για το γόητρο και τη φανέλα του συλλόγου. Κανείς δεν έχει ξεχάσει τη ντροπιαστική ήττα 0-6 στο κύπελλο από τους γαλάζιους της Λεμεσού και σίγουρα άπαντες θέλουν να αποδείξουν ότι ήταν απλά μία κακή παρένθεση ο εν λόγω αγώνας.

Για τον Ρόνι Λέβι και τη διοίκηση είναι εξαιρετικά δύσκολο να δώσουν κίνητρα στους παίκτες στα εναπομείναντα δυο παιχνίδια, όμως επιβάλλεται όλοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να κλείσουν τη σεζόν όσο γίνεται καλύτερα. Όσον αφορά στα αγωνιστική δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Σάντος καθώς επίσης και οι τραυματίες Κολούνγκα, Αγιλάρ. Κατά πάσα πιθανότητα εκτός θα είναι και ο Ερέρο, ο οποίος εδώ και μερικές μέρες δεν προπονείται κανονικά. Η απουσία του, πάντως, θα φέρει αλλαγές στην άμυνα.

Ο Λέβι αναμένεται να παρατάξει κάτω από τα δοκάρια τον Παπαδόπουλο, δεξί μπακ τον Γκάμπριελ, στην αντίθετη πλευρά τον Γιαννούλη και κεντρικούς αμυντικούς τους Σιβού, Καλδερόν. Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Βίκτορ, Μίτροβιτς, Ράγιος και στις πτέρυγες της επίθεσης οι Καρλίτος και Ολιβέιρα. Στην κορυφή ο Άλβες έχει μικρό προβάδισμα έναντι του Καμπρέρα.

Ο Λέβι δεν αναμένεται να προχωρήσει εκπλήξεις, κάτι που γενικότερα δεν συνηθίζει. Αυτή είναι η πιο πιθανή ενδεκάδα που θα παραταχθεί η Ανόρθωση, η οποία καλείται να δείξει αντίδραση μετά την ήττα από την ΑΕΛ. Οφείλει να διεκδικήσει με αξιώσεις ένα καλό αποτέλεσμα και να προσπαθήσει να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο για τον κόσμο της.

Πολύ λίγοι θα είναι οι φίλοι της Ανόρθωσης που θα βρεθούν σήμερα στο Τσίρειο για να παρακολουθήσουν διά ζώσης την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα. Το φινάλε μίας απογοητευτικής χρονιάς είναι λογικό να κρατήσει αρκετό κόσμο μακριά από το γήπεδο, οπότε οι παίκτες του Ρόνι Λέβι δεν θα έχουν την ένθερμη στήριξη των φίλων τους. Εκτιμάται ότι οι φίλαθλοι της Ανόρθωσης που θα βρεθούν στο Τσίρειο θα είναι περίπου 300.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ