aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓια το «διπλό» και το απόλυτο

Για το «διπλό» και το απόλυτο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Να δώσει συνέχεια στις νίκες θέλει η ΑΕΚ, η οποία στοχεύει στο δυο στα δυο στο πρωτάθλημα. Απέναντι στον Ερμή έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, κυρίως λόγω ποιότητας αλλά και της θετικής παράδοσης των τελευταίων χρόνων στα ματς με αντίπαλο την ομάδα της Αραδίππου. Βεβαίως, θα πρέπει να το επιβεβαιώσει με την παρουσία της στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΖ.

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα το προηγούμενο διάστημα, έχει πλειάδα επιλογών κάτι που επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι έμειναν εκτός αποστολής οι Ρουσιάς, Σόρια, Χαραλαμπίδης, Παναγίδης, Μιχαήλ και Τούμπα. Πιθανό ο Ισπανός τεχνικός να παρουσιάσει την ομάδα του με τετράδα στην άμυνα.

Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Πάμπλο. Την τετράδα στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά θα είναι οι Νέλσον, Καταλά, Μοϊσόφ και Αντωνιάδης. Στη μεσαία γραμμή οι Κάσες, Λαρένα, Λαμπάν και Τομάς διεκδικούν τις τρεις θέσεις. Στα άκρα της επίθεσης προβάδισμα έχουν οι Τρισκόφσκι και Τέτε και στην κορυφή θα κινείται ο Τολεμές. Αυτό που θα επιδιώξει η ΑΕΚ απέναντι στον Ερμή είναι να κρατήσει και να κυκλοφορήσει μπάλα, να έχει τον έλεγχο και να επιβάλλει το παιχνίδι της. Αν τα καταφέρει, με την υπομονή που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο, θα μπορέσει να δημιουργήσει ευκαιρίες και να φθάσει στο γκολ.

Τη στήριξη των φίλων της ομάδας περιμένουν στην ΑΕΚ στο σημερινό ματς στον Ερμή. Σε μια αναμέτρηση στο ΓΣΖ, ο κόσμος της ΑΕΚ θα αισθάνεται λες και η ομάδα του παίζει εντός έδρας, όμως το ίδιο θέλουν να αισθανθούν και οι ποδοσφαιριστές έχοντας τη μαζική παρουσία του κόσμου στο πλευρό τους. Η προπώληση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί και σήμερα από την μπουτίκ μέχρι και τις 16:00, ενώ θα ανοίξουν ταμεία και στο ΓΣΖ, μία ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα. Θυμίζουμε ότι, η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 15 ευρώ και του μαθητικού στα 10 ευρώ, ενώ παιδιά κάτω των 12 ετών που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους θα εισέρχονται στο στάδιο δωρεάν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ