aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓια το διοικητικό αδιέξοδο στην Ανόρθωση

Για το διοικητικό αδιέξοδο στην Ανόρθωση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Αρκετά σημαντική είναι η σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση του συλλόγου αναφορικά με την επόμενη μέρα στα διοικητικά της Ανόρθωσης. Αν και αρκετοί θεωρούν ότι οι ουσιαστικές εξελίξεις θα προκύψουν στη γενική συνέλευση της εταιρείας, εντούτοις τα μέλη που θα παρευρεθούν σήμερα στη συνέλευση του σωματείου αναμένεται να θέσουν διάφορα καυτά ερωτήματα.

Αυτό όμως που θέλει ο κόσμος είναι να βρεθεί το συντομότερο μια λύση για να μπορέσει η ομάδα να βγει από το διοικητικό αδιέξοδο. Για την ώρα δεν υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα, για να μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα τι ξημερώνει απ’ εδώ και πέρα. Γι’ αυτό και σήμερα θα χρειαστεί να παρθούν κάποιες αποφάσεις προς τη σωστή κατεύθυνση.

Η ημερήσια διάταξη της συνέλευσης αρχικά θα επικεντρωθεί σε δύο θέματα: Στην ενημέρωση των μελών για τους λόγους που οδήγησαν το διοικητικό συμβούλιο στο να μην κάνει αποδεκτή τη χρήση του πληρεξούσιου δικαιώματος ψήφου που εκχωρήθηκε στο σωματείο από τον μεγαλομέτοχο της εταιρείας Χρίστο Πουλλαΐδη. Για επαναβεβαίωση της απόφασης για παραχώρηση εγγύησης από τον σύλλογο προς την Εθνική Τράπεζα Ελλάδος (Κύπρου) σχετικά με το εκκρεμές δάνειο της εταιρείας Αθλητικό Κέντρο Αντώνης Παπαδόπουλος Αμμόχωστος Δημόσια Λτδ.

Πέρα από τις πιο πάνω τοποθετήσεις που θα γίνουν αρχικά, θα τεθούν λογικά και άλλα θέματα τα οποία απασχολούν την ομάδα τη δεδομένη στιγμή. Όπως τα κριτήρια Δεκεμβρίου, οι μετεγγραφές, οι οφειλές σε υπαλλήλους και άλλους, και άλλα θέματα που έχουν μείνει στάσιμα ελέω του διοικητικού σκηνικού που έχει δημιουργηθεί. Οι όποιες εξελίξεις προκύψουν σήμερα στη γενική συνέλευση, που θα αρχίσει στις 17:00 στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους» στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ίσως φέρουν νέα δεδομένα.

Θυμίζουμε ότι τις τελευταίες μέρες έγινε μια προσπάθεια με πρώην προέδρους και πρώην μέλη διοικητικών συμβουλίων, η οποία δεν βρήκε μαζική στήριξη. Έχει προσεγγιστεί ο Αντρέας Παντελή και δέχεται πιέσεις να επιστρέψει. Μόνο που για να μπει στη διαδικασία ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης να επιστρέψει στην προεδρία, θα πρέπει να βρει το έδαφος που ο ίδιος επιθυμεί για να δουλέψει όπως θέλει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ