aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓια το δικαίωμα στο όνειρο ο Απόλλων

Για το δικαίωμα στο όνειρο ο Απόλλων

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η πεποίθηση όλων στον Απόλλωνα, είναι πως η ομάδα τους, με βάση τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, μπορεί να μειώσει και άλλο τη διαφορά και να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο. Η νίκη επί του ΑΠΟΕΛ την περασμένη εβδομάδα φούντωσε την πίστη, όμως χρειάζεται και ανάλογη συνέχεια. Έτσι στο σημερινό παιχνίδι με τη ΑΕΛ, οι κυανόλευκοι θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Οι αγωνιστικές λιγοστεύουν και κάθε απώλεια θα μετρά, ενώ αντίθετα οι νίκες θα αυξάνουν τις ελπίδες για τον τίτλο. Η σημερινή αναμέτρηση αποτελεί άλλη μια μεγάλη πρόκληση, γιατί σε περίπτωση νίκης, ο Απόλλων θα διατηρήσει τις πιθανότητές του, ενώ παράλληλα θα συνεχίσει με καλύτερη ψυχολογία τις υποχρεώσεις του (την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου, ενώ την Κυριακή θα βρεθεί αντίπαλος της ΑΕΚ στη Λάρνακα).

Με τον Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο, οι κυανόλευκοι μετρούν μία νίκη (2-0) και μία ισοπαλία (1-1) απέναντι στην ΑΕΛ. Και στα δύο ματς είχε διαφορετικούς  προπονητές στον πάγκο η αντίπαλος του (Χριστοδούλου, Διονυσίου), ενώ σήμερα θα έχει απέναντι του τρίτο αντίπαλο προπονητή (Μπαλταζάρ). Για τον τεχνικό του Απόλλωνα, αυτό που έχει σημασία, είναι να μπορέσει η ομάδα του να παρουσιαστεί με το γνωστό της αγωνιστικό πρόσωπο και να καταθέσουν οι ποδοσφαιριστές το πάθος που απαιτείται για να κάμψουν την αντίσταση του αντιπάλου τους.

Δεν αναμένονται αλλαγές  στην τακτική του Απόλλωνα, σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.  Εκτός πλάνου θα είναι οι Ρομπέρζ, Πίεχ, Γκιέ Γκιέ και Μπέντόγια. Οι κυανόλευκοι θα κινηθούν  στο προσφιλές τους  4-2-3-1 με τον Βάλε να είναι κάτω από τα δοκάρια. Στα άκρα της άμυνας θα είναι ο Σέρζιο (δεξιά) και ο Γκόμες (αριστερά). Ο Βινίσιους με τον Κυριάκου θα αποτελέσουν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, με τους Σατσέτι και Πέδρο ως ανασταλτικοί χαφ.  Ο Ντα Σίλβα θα έχει ρόλο επιτελικού, ο Μάγκλιτσα θα είναι ο σέντερ φορ, με τους Σαρδινέρο και Παπουλή να είναι στα φτερά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ