aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓια το απόλυτο στο πρωτάθλημα

Για το απόλυτο στο πρωτάθλημα

Χθες, οι ποδοσφαιριστές είχαν ρεπό και σήμερα επιστρέφουν για προπόνηση, με την προετοιμασία να μπαίνει στην τελική της ευθεία για το μεθαυριανό ματς με τον Ερμή. Στόχος της ΑΕΚ είναι και η διεύρυνση της πολύ καλής παράδοσης που έχει κόντρα στον Ερμή, με την εξασφάλιση της νίκης που θα της φέρει το δυο στα δυο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Παρότι η αναμέτρηση με τον Ερμή θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, στην ΑΕΚ αισιοδοξούν ότι ο κόσμος της ομάδας θα βρεθεί στο πλευρό των ποδοσφαιριστών και θα στηρίξει τις προσπάθειες που θα κάνουν για τη νίκη.

Σήμερα, μέχρι το μεσημέρι, θα πωλούνται εισιτήρια από την μπουτίκ της ΑΕΚ, ενώ τη Δευτέρα θα συνεχιστεί η διάθεσή τους από την μπουτίκ. Θα υπάρχουν και ανοικτά ταμεία στο ΓΣΖ, μία ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα, για όσους δεν θα μπορέσουν να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριο τους. Θυμίζουμε ότι η τιμή ορίστηκε στα 15 ευρώ για το κανονικό και στα 10 ευρώ για το μαθητικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ