aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓια το +4 και τον αέρα της κορυφής

Για το +4 και τον αέρα της κορυφής

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και να αυξήσει τη διαφορά από τη δεύτερη στη βαθμολογία ΑΕΚ θέλει η Ανόρθωση. Μετά και τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής, η «Κυρία» παραμένει μόνη στην κορυφή και έχει την ευκαιρία να εκτοξευθεί στο +4 από την ομάδα της Λάρνακας και να δημιουργήσει πολύ καλύτερη προοπτική ενόψει της συνέχειας.

Το παιχνίδι με τη Δόξα σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολο για τους παίκτες του Ρόνι Λέβι. Αν δεν παρουσιαστεί η ομάδα συγκεντρωμένη και πειθαρχημένη στον αγωνιστικό χώρο, θα αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες. Γι’ αυτό και ο Ισραηλινός τεχνικός προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση, για να μπουν συγκεντρωμένοι στο γήπεδο και να παίξουν όπως πρέπει ώστε να μη βρεθούν προ εκπλήξεων. Ο Μπανταλόφσκι είναι στην αποστολή και δεν αποκλείεται να πάρει φανέλα βασικού, κάτι που αν συμβεί, θα εκτοπίσει τον Οικονομίδη από το αρχικό σχήμα και θα πάει στο κέντρο ο Σιβού.

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και άπαντες αισιοδοξούν ότι θα έρθει η τέταρτη συνεχόμενη επιτυχία, που θα εδραιώσει την «Κυρία» στην κορυφή της βαθμολογίας. Ένα σημαντικό όπλο για την Ανόρθωση είναι η αμυντική της γραμμή. Αν καταφέρει να κρατήσει και σε αυτό το παιχνίδι το μηδέν παθητικό, τότε αναμένεται ότι θα βρουν τον τρόπο να σκοράρουν οι παίκτες της και να πανηγυρίσουν άλλο ένα τρίποντο.

Ο Καμαρά μπορεί να είναι «άσφαιρος», αλλά με τον ΑΠΟΕΛ ήταν αρκετά βελτιωμένος και ένα του γκολ αναμένεται να τον ανεβάσει αρκετά ψυχολογικά. Ο Λέβι πολύ πιθανό να διατηρήσει την ίδια ενδεκάδα. Δηλαδή ο Αρούς θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα οι Σιβού, Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο και Πράνιτς. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Ζοάο Βίκτορ, Οικονομίδης, Ράγιος και στην επίθεση οι Αμπντουλάγιεφ, Σισέ, Καμαρά. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Μπανταλόφσκι, Καρλίτος και Άλβες, ενώ δεν υπολογίζεται ο Γκάντζεφ.

Τρεις ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο όριο των καρτών και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ώστε να μη μείνουν εκτός του ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΚ. Ο λόγος για τους Σίλτενφελντ, Σισέ και Βίκτορ, που έχουν ήδη δυο και στις τρεις αναγκαστικά χάνουν τον επόμενο αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ