aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓια την πάρτη του ο Θρύλος!

Για την πάρτη του ο Θρύλος!

TOY ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ (ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ)

Στον Απόλλωνα είναι ρεαλιστές. Γνωρίζουν πως, οι δυσκολίες που αναμένεται να αντιμετωπίσουν στο αποψινό ματς με αντίπαλο τη Λιόν στο «Parc Olympique Lyonnais» θα είναι οι μεγαλύτερες έως τώρα στην πορεία τους στον 5ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Γι’ αυτό, θέλοντας να αποφορτιστούν από την οποιοδήποτε πίεση, τονίζουν πως θα έχουν ως πρώτιστο στόχο να ευχαριστηθούν το παιχνίδι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αδιαφορήσουν για το αποτέλεσμα.

Οι ποδοσφαιριστές θα μπουν στο γήπεδο για να παίξουν πρωτίστως για τους εαυτούς τους, την πάρτη τους. Το αξίζουν, βάσει του τι έχουν κάνει έως τώρα. Παράλληλα, θα ιδρώσουν τη φανέλα τους για την ιστορία του συλλόγου και τον κόσμο της ομάδας, αυτούς που θα βρεθούν δίπλα στην αποψινή προσπάθειά τους αλλά και τις χιλιάδες των οπαδών τους που θα παρακολουθήσουν το ματς από την τηλεόρασή τους.

Απέναντι στο φαβορί του ομίλου (μετρά 8 βαθμούς όσους και η Αταλάντα), ο Απόλλων θα θελήσει να παρουσιάσει και πάλι το καλό αγωνιστικό πρόσωπό του. Να περιορίσει τα ατού της Λιόν, να μην της επιτρέψει όσο το δυνατό να κάνει το παιχνίδι της. Αντιθέτως, η ομάδα του Αυγουστή με τον τρόπο της να θελήσει να δώσει αυτή τον ρυθμό που τη βολεύει. Σημαντικό θα είναι να κρατήσει και να κυκλοφορήσει την μπάλα και όχι να δίνει το δικαίωμα στον αντίπαλο να εκδηλώνει συνεχώς επιθετικές προσπάθειες. Εάν το πετύχει αυτό, θα αυξήσει και τις πιθανότητές της για καλή παρουσία αλλά γιατί όχι και θετικό αποτέλεσμα.

Οι Γάλλοι θα επιδιώξουν να βάλουν πίεση από το ξεκίνημα έχοντας και τη στήριξη του κόσμου τους, από την άλλη ο Απόλλων εφόσον αντέξει στα πρώτα κρίσιμα λεπτά της αναμέτρησης, τότε γιατί όχι… Το άγχος είναι στην πλευρά του αντιπάλου. Οι κυανόλευκοι έχουν αποκτήσει ευρωπαϊκή ταυτότητα, έχουν σωστή νοοτροπία και το έδειξαν στα ματς που προηγήθηκαν και είναι εδώ, στη Λιόν, για να κρατήσουν ψηλά το όνομά τους.

Ο Απόλλων έχει ευχάριστες αναμνήσεις από την τελευταία παρουσία του στη Γαλλία, αφού το καλοκαίρι του 2013 απέκλεισε τη Νις και προκρίθηκε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Κέρδισε με 2-0 στο ΓΣΠ και ηττήθηκε στον επαναληπτικό με 1-0 και προκρίθηκε. Βάλε, Βασιλείου και Παπουλής, που είναι και σήμερα στην ομάδα, αγωνίστηκαν στο συγκεκριμένο ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ