aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓια την ισχυρή προοπτική ο Απόλλων!

Για την ισχυρή προοπτική ο Απόλλων!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Για κάποιους είναι το πιο σημαντικό μέχρι το επόμενο και γι’ άλλους θεωρείται το ματς που ίσως κρίνει τον πρωταθλητή. Η αλήθεια είναι πως αν ο Απόλλων κερδίσει θα βρεθεί μόνος στην κορυφή και με το +3 από τον ΑΠΟΕΛ θα αποκτήσει ισχυρό βαθμολογικό και ψυχολογικό προβάδισμα. Θα έχουν μείνει άλλες εφτά αγωνιστικές και με τον ενθουσιασμό στα ύψη θα μπορέσει να πάρει αυτό που κατάφερε για τελευταία φορά το 2006.

Διαβάστε επίσης: Τα γρανάζια θα έχουν πολλή δουλειά

Το ματς είναι σημαντικό και οι κυανόλευκοι θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο για να κάνουν το παιχνίδι τους και να προσπαθήσουν να το φέρουν στον δικό τους ρυθμό. Δεν σηκώνει λάθη και η παραμικρή επιπολαιότητα μπορεί να στοιχίσει. Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι, ο φετινός Απόλλων δεν μας έχει συνηθίσει σε «χοντρά» λάθη και το στοιχείο που τον διακρίνει είναι η αγωνιστική πειθαρχία. Το απόγευμα όμως θα χρειαστεί πάθος και μεγάλη διάθεση.

Διαβάστε επίσης: Μες του τίτλου ΤΑ ΣΤΕΝΑ

Οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή πραγματοποιούν μεγάλες εμφανίσεις και βγάζουν ποιότητα και τσαγανό. Ο Κύπριος τεχνικός γνωρίζει πως το πρωτάθλημα θα έχει δρόμο και μετά το σημερινό παιχνίδι, όμως αλλιώτικα θα είναι τα δεδομένα αν καταφέρει και φύγει νικήτρια η ομάδα του. Η άμμος από την κλεψύδρα θα λιγοστεύει και με τρεις βαθμούς διαφορά θα καταστεί το φαβορί για την τελική επικράτηση. Στόχος είναι η επιτυχία να θεμελιωθεί και σήμερα από την άμυνα και ο πρώτος στόχος είναι οι αντίπαλοί του να μην πλησιάζουν και να απειλούν την εστία του Βάλε.

Διαβάστε επίσης: Ούτε καν το συζητούν στον Απόλλωνα

Η μεσαία και η επιθετική γραμμή καλείται να είναι δραστήρια και να καλύψει όλους τους χώρους, έτσι που να μην μπορέσουν οι αντίπαλοί τους να κινηθούν απειλητικά. Ένας τέτοιος αγώνας δεν κερδίζεται μόνο με τη σωστή τακτική, γι’ αυτό όπως συμβαίνει πάντα σε παρόμοιες περιπτώσεις θα χρειαστεί να καταθέσουν πολλές δυνάμεις κι εκεί που θα χρειαστεί να επιβληθούν με τη δύναμη και την ποιότητά τους. Αναμένονται πολλές μονομαχίες, ενδεχομένως και σώμα με σώμα κι εκεί θα πρέπει να είναι έτοιμοι οι ποδοσφαιριστές να τις κερδίσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ