aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓια την ΑΕΚ προέχει η ηρεμία

Για την ΑΕΚ προέχει η ηρεμία

Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκονται παράγοντες και τεχνικό τιμ, με στόχο να βρουν τους τρόπους για να καταφέρει η ΑΕΚ να βρει ξανά τα πατήματά της και να επιστρέψει στις επιτυχίες. Το γεγονός ότι επικρατεί αναβρασμός στον κόσμο είναι κάτι που σίγουρα δεν κάνει καλό. Κάθε άλλο. Προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη αναστάτωση και δεν αφήνει την ομάδα να ηρεμήσει.

Στο αγωνιστικό σκέλος χθες οι ποδοσφαιριστές είχαν ρεπό και σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις. Ο Άντερ Μουρίγιο πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και είναι δεδομένο ότι δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας (Σάββατο, 16:00). Ακόμη όμως δεν είναι γνωστός ο χρόνος που θα απουσιάσει από τις προπονήσεις, κάτι που ίσως γνωρίζουμε σήμερα.

Από την άλλη, ο Χαβιέρ Γκαρίδο, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής στο παιχνίδι με τη Δόξα, εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και είναι αμφίβολος. Το επόμενο 48ωρο θα αποφασιστεί αν θα προλάβει το ματς. Τέλος, όπως ανακοινώθηκε, η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Εθνικό θα αρχίσει σήμερα το πρωί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ