aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓια τη νίκη και την καλή κατάσταση

Για τη νίκη και την καλή κατάσταση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μετά και τις τελευταίες άσχημες εμφανίσεις της «Κυρίας» μοναδικός της στόχος απέναντι στην ΑΕΛ είναι η νίκη. Ασχέτως αν βαθμολογικά δεν υπάρχει κανένα κίνητρο, εντούτοις στόχος της ομάδας είναι μέσα από αυτά τα παιχνίδια να παραμείνει σε καλή κατάσταση ενόψει κυπέλλου.

Όσον αφορά στην προετοιμασία, ο Αλβέρτο Αγιλάρ δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε χθες και όσο περνούν οι μέρες, όλο και μειώνονται οι πιθανότητές του να προλάβει την αποστολή του αγώνα με την ΑΕΛ.

Ο Ισπανός αμυντικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στη χθεσινή προπόνηση και δύσκολα θα τον υπολογίζει ο Ρόνι Λέβι. Από εκεί και πέρα, μυικό πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Αντριάν Κολούνγκα και πιθανό να μείνει εκτός για κάποιο διάστημα.

Ο Γιώργος Οικονομίδης ξεπέρασε πλήρως την ίωση που τον ταλαιπώρησε και διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Δύσκολα θα του δώσει φανέλα βασικού ο Ισραηλινός τεχνικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ