aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓια σένα, Τόρες! (video)

Για σένα, Τόρες! (video)

Επιστροφή στις νίκες για την Ατλέτικο που έδειξε να συνέρχεται από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και κυρίως από το σοκ του σοβαρού τραυματισμού του Φερνάντο Τόρες, καθώς έκανε… πλάκα στη Βαλένθια επικρατώντας 3-0 στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Με τον Ισπανό σέντερ φορ να είναι απολύτως καλά, αλλά να βλέπει τις προσπάθειες των συμπαικτών του από την εξέδρα, η Ατλέτικο δεν είχε κανένα πρόβλημα να επιστρέψει στις νίκες και παράλληλα να επιστρέψει στην 4η θέση, αφήνοντας από πίσω τη Σοσιεδάδ.

Πρωταγωνιστής των «ροχιμπλάνκος» ήταν ο Αντουάν Γκριζμάν που μόλις στο 10′ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, πλασάροντας εύστοχα τον Άλβες έπειτα από ασίστ του Κόκε.

Τη νίκη κλείδωσε για λογαριασμό της Ατλέτικο μόλις στο τρίτο λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου ο Γκαμεϊρό, έπειτα από πάσα του Φιλίπε Λουίς.  Τον θρίαμβο για την Ατλέτικο Μαδρίτης ολοκλήρωσε και πάλι ο Γκριζμάν στο 83′ με κοντινή προβολή που δεν άφησε περιθώριο στον Άλβες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ