aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Για πρώτη φορά ο Παπουλής»

«Για πρώτη φορά ο Παπουλής»

ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ

«Σίγουρα είναι ψυχοφθόρο να πρέπει να ανατραπεί το αποτέλεσμα κυρίως στο τέλος. Το να επαναλαμβάνεται σημαίνει ότι δεν είναι σύμπτωση αλλά εμπεριέχει ρίσκο για απώλειες βαθμών. Κρατάμε την ουσία που είναι οι 3 βαθμοί και προχωράμε. Είναι μακρύς ο δρόμος. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΛ στο οποίο η κάθε ομάδα θέλει τη νίκη. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για τον στόχο μας», το αρχικό σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριου Κωνσταντίνου, ο οποίος μίλησε στον Active και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα».

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ: «Πάντα τα ντέρμπι αυτά έχουν τις δικές τους ιδιαιτερότητες και τη δική τους ομορφιά. Πρέπει να καταλάβουν όλοι πως ένας θα είναι ο νικητής και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε όλα. Ελπίζουμε να έρθει πολλής κόσμος στο Τσίρειο».

Για τις τοποθετήσεις που έγιναν από πλευράς Ερμή πως υπήρξε κάποια κίνηση από τον Νίκο Κίρζη: «Γνωρίζω ότι ο κύριος Κίρζης είναι ήρεμος και πολιτισμένος άνθρωπος. Υπήρχαν λεκτικές αντιπαραθέσεις όπως σε όλα τα παιχνίδια».

Αν θα εξεταστεί θέμα διαιτησίας: «Είναι θέμα τις διοίκησης το οποίο θα δούμε τις επόμενες ώρες».

Για τους τραυματίες: «Ο Παπουλής προπονήθηκε σήμερα για πρώτη φορά σε κανονικούς ρυθμούς και σήμανε την αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του. Ο Αγγελή από την προηγούμενη εβδομάδα προπονείται κανονικά, ενώ ο Μακρίδης μετρά αντίστροφα για να μπει κανονικά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ