aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓια ποιους κτυπά η «καμπάνα» αποχώρησης μετά τον Λαβόρδε

Για ποιους κτυπά η «καμπάνα» αποχώρησης μετά τον Λαβόρδε

Θέμα χρόνου είναι να προκύψει η οριστική συμφωνία της Ανόρθωσης με τον Ρικάρδο Λαβόρδε. Η διοίκηση της «Κυρίας» συμφώνησε με τον Κολομβιανό εξτρέμ για λύση της συνεργασίας τους αν και διατηρεί συμβόλαιο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο βραχύσωμος εξτρέμ δέχθηκε να πάρει τα δεδουλευμένα του έως το τέλος της χρονιάς και να αποχωρήσει με τη διοίκηση της Ανόρθωσης να ψάχνει περίπου 100.000 ευρώ, ώστε να ξεφορτωθεί τον Λαβόρδε, ο οποίος δεν δικαίωσε τις προσδοκίες και είναι εκτός πλάνων του Τιμούρ Κετσπάγια.

Σιγά-σιγά ξεκαθαρίζει το σκηνικό με τους ποδοσφαιριστές των οποίων λήγουν τα συμβόλαια στο τέλος της τρέχουσας περιόδου. Ντουγκλάο και Ιγκιεμπόρ είναι ήδη παρελθόν, ενώ το ίδιο θα συμβεί με τον Μπεσάτ. Το συμβόλαιο του Γάλλου ανανεώνεται αυτόματα αν συμπληρώσει συμμετοχές στο 80% των υποχρεώσεων της ομάδας, κάτι που δεν θα συμβεί.

Η Ανόρθωση κατέθεσε πρόταση ανανέωσης στον Στρούνα, ο Σλοβένος έκανε αντιπρόταση ζητώντας ένα ποσό που δεν βρίσκει σύμφωνη την «Κυρία» και εφόσον δεν μειώσει τις απαιτήσεις του θα αποχωρήσει. Όσον αφορά τους Πράνιτς και Οικονομίδη δεν έχει γίνει κίνηση προσέγγισής τους από τη διοίκηση, κάτι που μαρτυρά ότι δεν αποτελούν προτεραιότητες για τον Τιμούρ Κετσπάγια και το πιθανότερο σενάριο τους θέλει εκτός «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Εντόπισε κοινοτικό αμυντικό ο Κετσπάγια

Προς παραμονή οδεύει ο Φύτος Κυριάκου, ενώ για τον Μικελτάντζε είναι ειλημμένη η απόφαση αγοράς των δικαιωμάτων του, έναντι 30.000 ευρώ. Από εκεί και πέρα, πλην του Λαβόρδε θα γίνει προσπάθεια για αποδέσμευση κι άλλων παικτών που διατηρούν συμβόλαιο. Ο προβληματισμός για τον Ράγιος είναι δεδομένος, αφού ο Ισπανός ήταν προκλητικά κακός τη φετινή αγωνιστική περίοδο και έχει υψηλό συμβόλαιο. Αφού ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα Λαβόρδε θα ανοίξει το «κεφάλαιο» Ράγιος, καθώς η διοίκηση της «Κυρίας» χρειάζεται χρήματα για αποζημιώσεις που αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν στο ταμείο.

Oυζόχο και Στεφανέλι είναι δανεικοί και θα αποχωρήσουν στο τέλος της τρέχουσας περιόδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ