aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓια πιο δυνατή… μέση

Για πιο δυνατή… μέση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλωνας παίρνει τον Κέβιν Μπρου, γιατί κρίθηκε ως ποδοσφαιριστής για όλες τις δουλειές. Και να μαρκάρει αλλά και να βρεθεί μέσα και έξω από την αντίπαλη περιοχή. Θα πλαισιώσει τον Σατσέτι, ενώ στην ίδια θέση οι κυανόλευκοι διαθέτουν τους Μάρκοβιτς, Σπόλιαριτς, Πολίτσι και Χάμπο Κυριάκου.

Δεν ξέρει κανείς, όμως, τι θα γίνει με τους δύο τελευταίους. Για τον τελευταίο, υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Πορτογαλίας (Μαρίτιμο, Βιτόρια Σετουμπάλ) και όπως ανέφερε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου Φανούριος Κωνσταντίνου, εάν υπάρξει συμφέρουσα πρόταση θα συζητήσουν το ενδεχόμενο παραχώρησής του.

Διαβάστε επίσης: «Χτυπά» επιλογές επιπέδου Μπρου…

Ο Πολίτσι ήταν δανεικός στον Ολυμπιακό και δεν έχει ακόμη αποφασιστεί εάν θα είναι στο δυναμικό της ομάδας ή αν θα παραχωρηθεί και πάλι με τη μορφή δανεισμού σε άλλη ομάδα. Ο τεχνικός του Απόλλωνα θεωρεί απαραίτητη την απόκτηση κεντρικού μέσου αλλά είναι επιβεβλημένη και μια κίνηση με ποδοσφαιριστή που θα είναι σε θέση να αγωνιστεί σε ρόλο μπαλαντέρ, πίσω από τον επιθετικό κορυφής.

Η αποχώρηση και των δύο «δεκαριών», Ντα Σίλβα και Μαρτίνες, δεν αφήνει κανένα περιθώριο αδράνειας για τη συγκεκριμένη θέση. Η μόνη διαφορά, με τους δύο που αποχώρησαν, είναι πως αυτός που θα έλθει θα πρέπει να είναι πιο γρήγορος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ