aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓια να διευρύνει το σερί της…

Για να διευρύνει το σερί της…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν θέλει να χαλάσει ό,τι με κόπο έκτισε τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές η ΑΕΛ, στις οποίες πέτυχε ισάριθμες νίκες (επί του Ολυμπιακού και του Ερμή) και αν κερδίσει και την Αλκή το απόγευμα, θα φτάσει στο 3Χ3 που θα είναι και το καλύτερο πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Οι ποδοσφαιριστές και ο Μπρούνο Μπαλταζάρ γνωρίζουν πως δεν υπάρχουν αντίπαλοι τους οποίους μπορούν να υποτιμήσουν. Το βασικό συστατικό θα είναι και πάλι η σοβαρότητα και η συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών, για να μπορέσουν να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι γαλαζοκίτρινοι θα παραταχθούν πιθανότητα με μία – δύο αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα με τον Ερμή. Πιθανολογείται επάνοδος του Λαφράνς, ενώ αντί του Λεόνσο ίσως πάρει θέση στο αρχικό σχήμα ο Αρουαμπαρένα. Ο Γουίλερ κέρδισε τη θέση στο αριστερό άκρο, με τον Αβραάμ να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να αγωνιστεί ως εξτρέμ. Η ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών στα τελευταία παιχνίδια σε συνδυασμό με τις αλλαγές που επιχείρησε ο Πορτογάλος τεχνικός κάνουν το σκηνικό απρόβλεπτο.

Υπάρχουν επιλογές σε όλες τις γραμμές, γεγονός που καθιστά απρόβλεπτο το σχήμα που θα παρουσιάσει ο τεχνικός της ΑΕΛ. Μια πρώτη εκτίμηση δείχνει πως η ΑΕΛ θα παραταχθεί το απόγευμα με τον Βοζίνια κάτω από τα δοκάρια.

Δεξιά και αριστερά στην άμυνα θα κινούνται οι Αϊρόσα και Γουίλερ και στο κέντρο της άμυνας οι Λαφράνς και Μιτρέα. Στη μεσαία γραμμή, θα πάρουν θέση οι Σοάρες, Φιντέλις και Σίλβα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης τη θέση διεκδικούν με ίσες πιθανότητες οι Αρουαμπαρένα και Λεόνσο. Στα άκρα θα είναι ο Αβραάμ με τον Αλνταΐρ.

Το πιο δυνατό στοιχείο των γαλαζοκίτρινων είναι η αμυντική γραμμή τους, όμως δυσκολεύονται να βρουν εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα, παρόλο που ο χρόνος δουλεύει υπέρ τους και σε αυτό τον τομέα. Η προσπάθεια στο σημερινό παιχνίδι ξεκινά από την επίτευξη ενός γρήγορου γκολ. Μόνο έτσι θα μπορέσει να επιβάλει τον ρυθμό της και να φτάσει σε άλλη μια νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ