aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓια να αποδείξουν πως ήταν μια άσχημη βραδιά

Για να αποδείξουν πως ήταν μια άσχημη βραδιά

Δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε και χθες ο Ερέρο με αποτέλεσμα να θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο το να συμπεριληφθεί στην αποστολή της Ανόρθωσης για το αυριανό ντέρμπι με τον Απόλλωνα στη Λεμεσό. Το πιο πιθανό είναι να τον αφήσει εκτός αποστολής ο Ρόνι Λέβι. Στα θετικά για τον προπονητή είναι ότι ο Μίτροβιτς επέστρεψε στις προπονήσεις και υπολογίζεται. Εκτός παραμένουν οι Κολούνγκα, Αγιλάρ και Κυριάκου.

Η Ανόρθωση θέλει μέσα από τα δύο τελευταία παιχνίδια να κλείσει όσο γίνεται πιο θετικά τη χρονιά. Σίγουρα, η πρόσφατη έξοδός της στη Λεμεσό, κόντρα στον Απόλλωνα, ξυπνά εφιάλτες, όμως δεν αποκλείεται αυτό να αποτελέσει και έξτρα κίνητρο για τους παίκτες του Λέβι για να αποδείξουν ότι ήταν απλώς μία άσχημη βραδιά και τίποτα περισσότερο. Αυτό που ζητά ο Ισραηλινός τεχνικός από τους παίκτες του είναι να μην αδιαφορήσουν και να μπουν στο γήπεδο για να παίξουν για τον κόσμο της ομάδας και την ιστορία της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ