aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓια να αλλάξουν την εικόνα τους

Για να αλλάξουν την εικόνα τους

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Επιστροφή στις νίκες και στα χαμόγελα θέλει η Ανόρθωση, η οποία υποδέχεται σήμερα την ΑΕΛ με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς. Η διοίκηση και ο Ρόνι Λέβι έστειλαν τα δικά τους μηνύματα στους ποδοσφαιριστές αναφορικά με το παιχνίδι και το πώς πρέπει να το αντιμετωπίσουν.

Οι τελευταίες εμφανίσεις και ήττες έχουν προβληματίσει και ανησυχήσει κάπως και γι’ αυτό, τεχνική ηγεσία και διοίκηση δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να συνεχιστεί η εικόνα αυτή. Ο εφησυχασμός δεν είναι ό,τι καλύτερο για την Ανόρθωση, γι’ αυτό και ο πρόεδρος Ανδρέας Παντελή έχει τονίσει στους παίκτες ότι δεν θα ανεχθεί παρόμοια εικόνα με αυτήν απέναντι στην Ομόνοια. Τόνισε σε όλους πως το γεγονός ότι το σημερινό παιχνίδι είναι αδιάφορο βαθμολογικά για την Ανόρθωση, δεν πρέπει να παρασύρει τους ποδοσφαιριστές της.

Ο Λέβι δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αγιλάρ και του Κολούνγκα. Αυτό βέβαια δεν αλλάζει ιδιαίτερα τα πλάνα του Ισραηλινού τεχνικού, ο οποίος καλείται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κόπριβετς, δεξιός μπακ ο Γκάμπριελ, αριστερός μπακ ο Γιαννούλης ή ο Σάντος, κεντρικοί αμυντικοί οι Ερέρο και Σιβού. Στη μεσαία γραμμή αναμένεται να κινούνται οι Ζοάο Βίκτορ, Μίτροβιτς και Ράγιος, στα «φτερά» της επίθεσης οι Ολιβέιρα και Καρλίτος, ενώ για την κορυφή ο Άλβες έχει προβάδισμα έναντι του Καμπρέρα. Ένα άλλο σενάριο είναι να δούμε τον Καλντερόν δίπλα από τον Ερέρο, τον Σιβού να παίζει στο κέντρο και τον Ράγιος να μετατοπίζεται στο «φτερό» της επίθεσης αντί του Καρλίτος.

Στόχος του Λέβι απ’ εδώ και πέρα είναι να ρολάρει την ομάδα του όσο γίνεται καλύτερα και να εκμεταλλευθεί αυτά τα παιχνίδια ενόψει των αγώνων του κυπέλλου, που είναι οι πλέον σημαντικοί για τον σύλλογο. Δύσκολα θα δούμε κάποιο πείραμα από τον Λέβι απέναντι στην ΑΕΛ, μιας και όσα έγιναν κόντρα στην Ομόνοια, με το 4-4-2, δεν βγήκαν και η εικόνα της ομάδας προβλημάτισε έντονα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ