aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓια μια προσθήκη στη μεσαία γραμμή

Για μια προσθήκη στη μεσαία γραμμή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στον Απόλλωνα εξαντλούν όλα τα περιθώρια για μία μετεγγραφική κίνηση που θα προσθέσει περισσότερο βάθος στη μεσαία γραμμή. Η αποχώρηση του Μιγκέλ Μπεντόγια φέρνει στο προσκήνιο την απόκτηση ενός ακόμη μέσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Απόλλων το έκανε αλά Φεόλα!

Υπάρχει όμως και άλλος λόγος που στον Απόλλωνα επιθυμούν να εντάξουν νέο ποδοσφαιριστή και έχει να κάνει με τις κίτρινες κάρτες του Σατσέτι. Ο δυναμικός μέσος είναι επιρρεπής στις κάρτες (κάτι που είχε συμβεί και πέρυσι, όταν ο Αργεντινός έχασε σημαντικούς αγώνες) και έχει ήδη φθάσει στις οκτώ και γι’ αυτό θα χάσει και τον επόμενο αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μετά τον Καρλάο, στο στόχαστρο ο Ρομπέρζ!

Οπόταν, άλλη μία μετεγγραφή στη μεσαία γραμμή θα προσδώσει περισσότερη σιγουριά και ο Σωφρόνης Αυγουστή θα έχει περισσότερες επιλογές. Υπάρχουν ακόμη μερικές μέρες και μέχρι τα μεσάνυκτα της 31ης Ιανουαρίου όλα είναι ανοικτά. Η διοίκηση έχει κάνει τις επαφές της με τον Κύπριο προπονητή και ξέρουν τι θέλουν για να αυξήσει τις πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου η ομάδα τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ