aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓια δες καιρό που βρήκε να τον χάσει

Για δες καιρό που βρήκε να τον χάσει

Χωρίς αμφιβολία η απώλεια του Άντον Μαγκλίτσα για τις επόμενες τέσσερις βδομάδες είναι μεγάλη απώλεια για τον Απόλλωνα. Μπορεί να έχει επιστρέψει ο Γκιέ Γκιέ, όμως ο Κορεάτης βρισκόταν σε τρομερά κέφια και ήταν σε μια περίοδο όπου σημάδευε συνεχώς δίκτυα.

Χαρακτηριστικά, σε 11 παρουσίες με τον Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο κατάφερε να πετύχει εφτά γκολ. Συνολικά στο πρωτάθλημα, έχει πετύχει φέτος οκτώ γκολ. Είναι φανερό πως με τον Πέδρο Εμανουέλ, ο Μαγκλίτσα δεν ήταν στα καλά του, όμως στάθηκε άτυχος καθώς βρισκόταν στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.

Ταίριαξε απόλυτα με τον τρόπο που ήθελε ο προπονητής του να αγωνίζεται, πίεζε παντού, ήταν μέσα στις φάσεις και γενικά έδειχνε πως ήταν η καλύτερη επιλογή αυτή την περίοδο για την ομάδα του. Άρχισε ήδη θεραπείες και υπολογίζεται πως αρχές του Απρίλη θα είναι έτοιμος να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Η απουσία του μπορεί να μην επηρεάσει τον Απόλλωνα, καθώς επέστρεψε ο  Γκιέ Γκιέ, του οποίου οι δυνατότητες είναι γνωστές, ενώ υπάρχει και η ποιοτική επιλογή με τον Πίεχ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ